مهرداد شریفی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، درباره فعالیت اورژانس اجتماعی در شهرستان طارم، اظهار کرد: اورژانس اجتماعی شهرستان طارم از سال ۱۳۹۶ برای خدمترسانی به جامعه هدف خود، شروع به کار کرده است. اورژانس اجتماعی با چهار نیرو متخصص روانشناس و مددکار در حال فعالیت است.
وی با بیان اینکه همه اقدامات اورژانس اجتماعی در شهرستان طارم انجام میشود و کارشناسان اورژانس در مواقع بحرانی همه اقدامات لازم را در لحظه انجام میدهند، افزود: اگر فردی در شهرستان طارم با شماره ۱۲۳ تماس بگیرد به کارشناسان شهرستان ارجاع و کارشناسان سریعا وارد عمل شده و اقدامات مورد نیاز را انجام میدهند و کل مردم شهرستان از همه نقاط شهرستان طارم میتوانند با این شماره تماس بگیرند.
او تصریح کرد: اورژانس اجتماعی با کمکرسانی سریع، به موقع و تخصصی در بحرانهای ناشی از آسیبهای اجتماعی در بین زنان و دختران در معرض آسیب اجتماعی و آسیبدیده اجتماعی، کودکان کار، آزاردیده و خیابانی، همسران آزاردیده، سالمندان و معلولان آسیبدیده، افرادی که قصد خودکشی دارند، اختلافات حاد خانوادگی، دختران و پسران فراری از منزل و مواردی که به نهاد خانواده و اشخاص آسیب میرساند مداخله میکند.
شریفی با بیان اینکه اورژانس اجتماعی یکی از مهمترین بخشهای بهزیستی بوده و سعی دارد از وقع آسیب پیشگیری کند، ادامه داد: اطلاعات افراد در اورژانس اجتماعی کاملا محرمانه بوده و حتی یک همکار از اقدامات و اطلاعات پرونده فرد دیگر اطلاعی ندارد. همچنین برای آشنایی بیشتر مردم و نوجوانان و کودکان با اقدامات اورژانس اجتماعی و آسیبهای اجتماعی در مدارس حضور یافته و اطلاعات لازم را به دانشآموزان منتقل میکنند.
رئیس اداره بهزیستی شهرستان طارم خاطرنشان کرد: در برخی مواقع شاهد هستیم که آسیب رخ داده ولی مردم به دلیل نداشتن اطلاعات کافی و آشنا نبودن با آن مسئله آسیب را اطلاع نمیدهند که اگر حساسسازی و اطلاعرسانی درستی صورت بگیرد قطعا پیشگیری نیز سریعتر توسط اورژانس اجتماعی انجام میشود.
انتهای پیام
نظرات