به گزارش ایسنا، نصراللهی در جمع داوران این جشنواره گفت: در جشنواره امسال ۱۶۱۰۰ اثر دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در چهار بخش و ۳۱ قالب رسانه ای در سه مرحله داوری خواهند شد.
وی ظرفیت های دانشگاه آزاد اسلامی را در حوزه نشریات دانشجویی بی نظیر دانست و افزود: هدف اصلی برگزاری جشنواره های قلم، هدایت، حمایت و تقویت فعالیتها در حوزه نشریات دانشجویی و کشف و پرورش استعدادهای دانشجویان در عرصه های مختلف رسانه است.
رئیس شورای علمی جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به هشدار مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم مبنی بر محاصره تبلیغاتی کشور و دعوت از جوانان برای شکستن این محاصره گفت: کشف و پرورش استعدادهای دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در قالب های مختلف رسانه ای ، گام مهم در تحقق راهبردهای جهاد تبیین، روایت اول و برتر، بازدارندگی رسانه ای، مقابله با جریان تحریف و همچنین بالابردن توان جریان سازی رسانه ای است.
نصراللهی در ادامه به وجه تمایز جشنواره قلم ۷ با دوره های قبلی پرداخت و افزود: افزایش تعداد آثار ارسالی به دبیرخانه نسبت به سال قبل و استفاده از چهره های شاخص عرصه مطبوعات، رادیو و تلویزیون و فضای مجازی در ترکیب داوران و همچنین داوری در سه مرحله از عمده ترین ویژگی های این دوره از جشنواره است.
رئیس شورای علمی جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در پایان محسن مهدیان، داوود نعمتی انارکی، امید قالیباف، جوادیان، مریم سلیمی، جت الاسلام و المسلمین علی سرلک، حجت الاسلام محمد دوست پرور، یوسف خجیر، ندا سلیمانی، رزیتا سپهرنیا، ابوذری، بلوچی پور و بنادرخشان را داوران مرحله دوم داوری قلم ۷ معرفی کرد و افزود: محسن بنی هاشمی رییس هیات داوران این جشنواره است.
لازم به ذکر است، هفتمین دوره از جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در چهار بخش آثار برتر، نشریات برتر، بخش فضای مجازی و بخش ویژه برگزار میشود. زمینههای آثار برتر تیتر، خبر، مصاحبه، گزارش، سرمقاله و یادداشت، طرح و طرح روی جلد، شعر، طنز و کاریکاتور، عکس، گرافیک و صفحهآرایی، مقالههای فرهنگی، دینی و قرآنی، مقالههای فرهنگی اقتصادی و صنفی، مقالههای سیاسی و اجتماعی، مقالههای ادبی و هنری، مقالههای علمی عمومی با موضوعات متنوع و مقالههای علمی تخصصی، زمینههای بخش نشریات برتر شامل نشریات اجتماعی و صنفی، نشریات سیاسی و اقتصادی، نشریات فرهنگی، دینی و قرآنی، نشریات ادبی، طنز و کاریکاتور، نشریات علمی تخصصی و علمی عمومی در زمینههای متنوع و نشریات چندرسانهای آنلاین و آفلاین، زمینه های بخش فضای مجازی، نماهنگ، فیلم کوتاه، موشن گرافیک، فیلم خبری و فتوکلیپ، پستهای فضای مجازی، صفحات و کانالهای مجازی و پادکستها است.
همچنین در بخش ویژه جشنواره آثار مربوط به تبیین بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، تبیین سند تحول و تعالی دانشگاه، تبیین مکتب شهید حاجقاسم سلیمانی، جهاد تبیین، بیانیه نقش دانشگاه در تعلیم و تربیت اجتماعی ریاست دانشگاه آزاد و آراستگی و شئون فرهنگی و رفتاری بررسی و ارزیابی می شود.
انتهای پیام
نظرات