به گزارش ایسنا، این کنگره با مخالتهایی از سوی گروههای سیاسی از جمله جامعه یهودیان اتریش روبرو بود و پلیس را برای اعمال ممنوعیت در برگزاری این رویداد تحت فشار قرار داد.
به نقل از خبرگزاری آناتولی، پس از کنسل شدن برگزاری این رویداد توسط شهرداری وین در آخرین لحظه، برگزارکنندگان با موفقیت محل برگزاری کنفرانس را به جایی دیگر انتقال دادند.
«ویلهلم لاگتالر» یکی از برگزار کنندگان کنگره فلسطین آزاد این اقدام شهرداری وین را «مانع تراشی» توصیف کرد.
یکی از اعضای سابق پارلمان رژیم صهیونیستی و «اعظم تمیمی» روزنامه نگار فلسطینی-انگلیسی در میان سخنرانان اصلی این کنگره بودند.
تمیمی تغییر در رویکرد جهانی نسبت به مقاومت فلسطین را پس از عملیات طوفان الاقصی در ۷ اکتبر مورد بررسی قرار داد و آن را «چالشی برای آزادی و شرافت علیه ایدئولوژی صهیونیست» به جای صرفا مناقشات ارضی دانست.
وی با بیان اینکه حکام غربی میترسند جوانان درباره مقاومت فلسطین، حقیقت را بفهمند، افزود: «آنها نگرانند وقتی که فرزندانشان ۱۰ سال بعد اداره امور کشورها را برعهده بگیرند، جهان را متفاوت ببینند. فرزندان آنها طرف عدالت و فلسطین خواهند بود.»
قانونگذار سابق پارلمان رژیم صهیونیستی نیز تاکید کرد، اقدامات رژیم صهیونیستی همه فلسطینیها را هدف قرار میدهد نه فقط جنبشهای مقاومت مانند حماس را و خاطرنشان کرد، رژیم صهیونیستی موجودیت آنها را یک تهدید میداند.
برگزارکنندگان کنگره فلسطین آزاد اعلام کردند که با وجود همه چالشها، شرکت کنندگان زیادی در این رویداد حضور داشتند که نشان دهنده تمایل مداوم جامعه بینالمللی به مساله فلسطین است.
انتهای پیام
نظرات