• یکشنبه / ۱۵ مهر ۱۴۰۳ / ۰۹:۳۹
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1403071511417
  • خبرنگار : 50176

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی لرستان خبر داد:

صادرات بالغ بر ۹ هزار دلار محصولات تعاونی لرستان به خارج از کشور

صادرات بالغ بر ۹ هزار دلار محصولات تعاونی لرستان به خارج از کشور

ایسنا/لرستان مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی لرستان از صادرات بالغ بر ۹ هزار ۲۱۰ دلار محصولات تعاونی استان به خارج از کشور خبر داد.

سید فرهاد ناصری‌نیا امروز پانزدهم مهرماه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه "طرح روستا تعاون" برپایه تواناسازی اقتصادی و معیشتی روستائیان با تکیه بر منابع، مزیت‌ها و ظرفیت‌های موجود درروستاها پیش بینی شده است، اظهار کرد: ارتقای منزلت اجتماعی روستاییان، استفاده ازظرفیت تعاونی‌ها در شناسایی فرصت‌های موجود، پیشگیری از مهاجرت روستائیان، افزایش مشارکت‌های مردمی، توسعه بازار محصولات روستایی، هدایت سرمایه به سمت اشتغال مولد، هم افزایی در تولید محصولات و ... از اهداف اجرای این طرح است.

وی افزود: در سطح استان لرستان ۴۰۹ شرکت تعاونی روستا تعاون با ۳ هزار و ۲۰۳ نفر عضو و ۴ هزار و ۷۱۶ فرصت شغلی در حوزه‌های کشاورزی، دامداری، دامپروری، پرورش و صید ماهی، شیلات و ... فعالیت می‌کنند.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی لرستان به تشکیل شرکت‌های تعاونی اشاره کرد و گفت: طی شش ماهه نخست امسال ۱۱ شرکت تعاونی با ۷۷ نفر عضو تشکیل شده که زمینه ایجاد ۴۰ فرصت شغلی را در سطح استان فراهم کرده است.

ناصری‌نیا مهم‌ترین راهبردها در توسعه مدیریت و توانمندسازی منابع انسانی تعاونی‌ها را ارائه آموزش‌های لازم عنوان کرد و یادآور شد: کارشناسان این اداره‌ کل با هدف افزایش سطح دانش و بهره‌وری در تولید و عرصه اقتصادی در شش ماهه نخست امسال ۴ هزار و ۷۹۸ نفر ساعت آموزش‌های عمومی، تخصصی، حقوقی و مدیریتی برای تعاونگران لرستانی ارائه کرده‌اند.

وی با اشاره به هدف گذاری شرکت‌های تعاونی برای فروش محصولات و تولیداتشان به وسیله صادرات اشاره کرد و افزود : طی شش ماهه نخست سالجاری  میزان صادرات انجام شده توسط شرکت‌های تعاونی لرستان بالغ بر ۹ هزار و ۲۱۰ دلار بوده که محصولات تعاونی استان به خارج از کشور صادر شده است.

مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی لرستان تاکید کرد: لازم است با هماهنگی و هم افزایی همه نهادهای مردمی و همت دستگاه‌های اجرایی فرهنگ مشارکت و تعاون را در استان گسترش داد چرا که حلقه مفقوده ایجاد اشتغال و جهش تولید همان کار جمعی و استفاده از خرد و مشاوره گروهی بوده که نتیجه آن تعاون و همکاری در همه عرصه‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha