شهرکی در گفت وگو با ایسنا، افزود: این همایش در ۷ محور نقش باور به منجی و نجات بخشی در همگرایی بین ادیان، تبیین اندیشه منجی گرایی و نجات بخشی از نظرگاه مذاهب اسلامی (اشتراکات و افتراقات), جایگاه باور به منجی و نجات بخشی در هندسه اعتقادی صهیونیست مسیحی, جایگاه باور به منجی و نجات بخشی در هندسه اعتقادی یهودیت و صهیونیست, نقش اندیشه نجات بخشی در شکل گیری تمدنها، مقایسه الگوی حکمرانی در اندیشه نجات بخشی ادیان و مکاتب بشری ,بررسی تطبیقی آموزه های نجات بخشی در ادیان توحیدی برگزار می شود.
وی اظهار کرد: امید به آینده جهان در همه ادیان توحیدی و غیر توحیدی وجود دارد و باید این امید را تقویت کرد چرا که پس از نگرانی های دوره آخر الزمان آینده جهان را روشن نمی دانند و دین اسلام معتقد است انسانی کامل ظهور خواهد کرد و امنیت کامل را ایجاد و حاکمیت صالحان را رقم خواهد زد.
وی گفت: وظیفه ما تلاش برای آشنایی جهانیان با آخرین منجی است و به همین خاطر در سالهای قبل همایشهای مختلفی در زمینه مهدویت برگزار شده است.
مدیر بنیاد فرهنگی مهدی موعود (عج) استان سیستان وبلوچستان همچنین بیان کرد: شرکت کنندگان در این همایش می توانند مقالاتشان را تا ۲۰ دیماه ۱۴۰۳ به دبیر خانه همایش به نشانی www.mahdaviat.ir/sistan-va-balushestan ارسال کنند.
وی افزود: در همایش سال قبل ۲۳۹ مقاله ارائه شده بود که ۱۶۰ مقاله آن متعلق به استان سیستان و بلوچستان بود که از این تعداد مقالات ۱۳۰ مقاله تنها از شهرستان زاهدان ارائه شده بود .
شهرکی گفت: از تعداد۱۳۰ مقاله زاهدان ۱۱۰ مقاله از حوزه های علمیه ارائه شده بود که ۴۵ درصد مقالات از سوی ارائه دهندگان اهل سنت و ۵۵ درصد هم از سوی اهل تشیع بوده است .
وی تاکید کرد: هم اکنون مجمع جهانی اهل بیت در ۱۲۳ کشور نمایندگی دارد و موضوع برگزاری هایش بین المللی به زبانهای عربی انگلیسی و اردو اطلاع رسانی می شود.
شهرکی گفت: در خصوص ظهور منجی ۱۹۴۲ روایت وجود دارد که نیاز است در خصوص مشترکات ادیان توحیدی در این خصوص بیشتر اقدامات فرهنگی صورت گیرد.
وی افزود: انتظار داریم از هر پنج قاره مقالاتی از شرکت کنندگان در این همایش داشته باشیم.
شهرکی خاطرنشان کرد: مقالات برگزیده این همایش به زبانهای عربی، انگلیسی و اردو چاپ و منتشر خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات