• چهارشنبه / ۱۱ مهر ۱۴۰۳ / ۱۲:۴۸
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1403071109049
  • خبرنگار : 50188

رفسنجان آماده جشنواره‌های پاییزی می‌شود

رفسنجان آماده جشنواره‌های پاییزی می‌شود

ایسنا/کرمان «انار و زعفران» نام رویدادی است که قرار است به منظور معرفی ظرفیت‌های مختلف و ارائه محصولات کشاورزی و طبیعی شهرستان رفسنجان به زودی برگزار شود.

پائیز به برگریزان معروف است، همان حس و حال خوبی که با بوی خنکای دلچسبش و نیز تلألو رنگ‌های زرد ونارنجی برگ‌های ریخته شده کف زمین به آدمی منتقل می‌شود و روح خسته هر انسانی را به وجد می‌آورد.

پائیز امسال قرار است در کنار این حس در خنامان، راویز و کشکوئیه جشن های متنوع از جنس زعفران، انار، قالی و گلیم  برگزار شود.

فرماندار رفسنجان امروز ۱۱ مهرماه در نشست برنامه‌ریزی جشنواره‌های پاییزی گفت: خوشبختانه رفسنجان در کنار کشت کشاورزی محصول پسته، تولید انواع میوه‌ها، گردو، زعفران و ... را هم دارد.

حسین رضایی افزود: خنامان و راویز گرچه در شمار مناطق محروم شهرستان هستند، اما به ترتیب در تولید انبوه انار و  زعفران با کیفیت نقش آفرینی می‌کنند و حرف برای گفتن دارند که می‌توانند قطب تولید این محصولات در استان و حتی کشور باشند.

وی بیان کرد: به زودی در این منطقه‌ها قرار است جشنواره این محصولات با ارزش را با کمک دستگاه‌های اجرایی مرتبط و کشاورزان با برنامه‌های متنوعی نظیر ارائه محصولات ارگانیگ و طبیعی، بازی‌های بومی محلی، بازدید از کوچه‌باغ‌ها، بافت تاریخی و ... اجرا کنیم.

سیدمصطفی مرتضوی مشاور فرماندار و مدیر اجرایی اتاق بازرگانی رفسنجان هم با بیان اینکه در حال هماهنگی برگزاری جشن‌های انار، زعفران، قالی و گلیم در رفسنجان هستیم، گفت: برای رونق‌بخشی به روستاها، قرار است جشن‌هایی که در طول سال برگزار می‌شود فقط در مرکز شهر نباشند بلکه در مناطق روستایی هم با هدف رونق اقتصادی و کمک به خانوارها برگزار شوند.

وی افزود: در کنار برگزاری جشن «انار و زعفران» جشن گلیم تاس در کشکوئیه و جشن قالی را هم در شریف آباد کشکوئیه برگزار خواهیم کرد.

مرتضوی ادامه داد: گلیم در سال قبل در حاشیه هفتیمن جشنواره ملی پسته رفسنجان احیا شد و قالی هم در شریف آباد کشکوئیه و نیز منطقه راویز در بحث زعفران حرف برای گفتن دارند.

وی بیان کرد: انار خنامان هم جایگاه خوبی دارد و باید حفظ شود و انار خنامان قابلیت قطب و برند شدن دارد. علاوه بر آن باید جشن‌ها به سمت روستاها بروند و رونق در مناطق روستایی ایجاد شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha