پیمان صالحی امروز (۱۰ مهر ماه) در نشست با شرکتهای دانشبنیان و صنایع استان که در ساختمان شهید سلیمانی برگزار شد، بیان کرد: یکی از بهترین قوانین در راستای جهش تولید دانشبنیان ماده ۱۳ این قانون است. این قانون مترقی امتیازاتی به صنایع داده است تا علاوه بر استفاده از حوزه پژوهشی و فناوری از ظرفیت پژوهشی کشور استفاده کنند.
وی اظهار کرد: این قانون از امسال اجرایی شده، البته آییننامه آن در دی ماه ۱۴۰۲ مصوب شده است.
معاون پژوهشی وزارت علوم تحقیقات و فناوری گفت: در راستای اجرای همین قانون تاکنون ۱.۴ همت پرداخت شده است و ۹۰۰ پروژه در این قالب تدوین و ۵۲۷ شرکت از این قانون منتفع شدند.
صالحی ادامه داد: از ابتدای سال تاکنون ۸۵ پروژه ارزیابی شده است، اما هنوز بسیاری از صنایع و شرکتها از این قانون بیاطلاع هستند.
وی بیان کرد: در لرستان بیش از ۳۴۰ میلیارد ریال منابع مالی از محل این قانون هزینه شده و تنها دو کارخانههای داروسازی از این قانون بهره بردند و هیچ شرکتی دیگری در استان از این ظرفیت استفاده نکرده است.
او با بیان اینکه شیوهنامه برخورداری از اعتبار مالیاتی برای قراردادهای تحقیق و توسعه با دانشگاهها و مراکز آموزش عالی تدوین و ابلاغ شده است، افزود: براساس معیارهای تایید پروژههای تحقیق و توسعه، پروژهها باید نظاممند، نوآورانه و فناورانه باشند.
انتهای پیام
نظرات