• سه‌شنبه / ۱۰ مهر ۱۴۰۳ / ۰۸:۴۰
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1403071007666
  • منبع : نمایندگی مازندران

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل اعلام کرد

برگشت زمین ۱۰هزار متر مربعی بابلسر به اموال دانشگاه علوم پزشکی بابل

برگشت زمین ۱۰هزار متر مربعی بابلسر به اموال دانشگاه علوم پزشکی بابل

ایسنا/مازندران رئیس دانشگاه علوم پزشکی از برگشت زمین ۱۰هزار متر مربعی بابلسر به اموال دانشگاه علوم پزشکی بابل خبرداد.

دکتر سیدعلی مظفرپور اظهار کرد: با پیگیری‌های صورت گرفته زمین ۱۰ هزار متر مربعی از زمین‌های بسیار مرغوب بیمارستان شهید رجایی بابلسر به ارزش حدود ۲ هزار میلیارد تومان که در تصرف نهاد دیگر بود، بازپس‌گیری و سند آن دریافت شد.

وی افزود: این زمین ارزشمند که در خط ۱ دریا بود در سال‌های گذشته در اختیار نهاد دیگری قرار گرفته بود و پس از قریب دو سال تلاش این دانشگاه، به اموال دانشگاه علوم پزشکی بابل برگشت.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل،رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل یادآور شد: این اتفاق بسیار مهم و ارزشمند نتیجه تلاش و همدلی همکاران این دانشگاه، نماینده شهرستان بابلسر و فریدونکنار و برخی از مسوولین کشوری و استانی بوده است.

برگشت زمین ۱۰هزار متر مربعی بابلسر به اموال دانشگاه علوم پزشکی بابل

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بابل، یکی از دانشگاه‌های دولتی ایران و تحت نظر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است که در بابل، مازندران قرار دارد.

این دانشگاه، اولین دانشگاه علوم پزشکی شمال ایران و از برترین دانشگاه‌های علوم پزشکی ایران به‌شمار می‌رود. این دانشگاه مسئول ارائه خدمات بهداشتی درمانی در شهرستان‌های بابل، بابلسر و فریدونکنار در استان مازندران است. نام پیشین این دانشگاه تا پیش از تاسیس دانشگاه علوم پزشکی در ساری، دانشگاه علوم پزشکی مازندران بوده‌است.

دانشگاه علوم پزشکی بابل متشکل از ۱۰ دانشکده و یک پژوهشکده است که شامل دانشکده پزشکی، دانشکده دندانپزشکی، دانشکده داروسازی، دانشکده پیراپزشکی، دانشکده پرستاری و مامایی، دانشکده توانبخشی، دانشکده طب ایرانی، دانشکده بهداشت، دانشکده پرستاری و مامایی رامسر، پردیس بین‌الملل و پژوهشکده سلامت می‌شود.

همچنین دارای مراکز تحقیقاتی همچون مرکز تحقیقات بیماری‌های غیر واگیر کودکان، تحقیقات بیولوژی سلولی و مولکولی، تحقیقات بهداشت باروری و ناباروری،  تحقیقات بیماری‌های عفونی و گرمسیری، تحقیقات مواد دندانی، تحقیقات عوامل اجتماعی مؤثر بر سلامت،  تحقیقات اختلال حرکت، تحقیقات سرطان، تحقیقات سلامت و بهداشت دهان، تحقیقات طب سنتی و تاریخ پزشکی، تحقیقات علوم اعصاب، تحقیقات مراقبت‌های پرستاری و تحقیقات ایمونورگولاسیون است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha