• دوشنبه / ۹ مهر ۱۴۰۳ / ۱۰:۳۶
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1403070906912
  • خبرنگار : 50040

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان خبرداد

هدفگذاری ۱۱۰ هزار هکتاری محصولات زراعی پاییزه در گیلان

هدفگذاری ۱۱۰ هزار هکتاری محصولات زراعی پاییزه در گیلان

ایسنا/گیلان رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان، با بیان اینکه ۱۱۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان را برای کشت دوم هدفگذاری کردیم، گفت: فرهنگ تولید محصولات زراعی پاییزه در گیلان نهادینه شده است.

صالح محمدی امروز، ۹ مهرماه در حاشیه راه اندازی هفتمین کاروان ترویج بهره وری ویژه الگوی کشت ملی محصولات زراعی کشت پاییزه در استان گیلان همزمان با سراسر کشور، اظهار کرد: گیلان به لحاظ جغرافیا استانی کوچک است، اما در تولید محصولات کشاورزی، جزو استان های شاخص کشور محسوب می شویم.

وی با بیان اینکه عمده اراضی کشاورزی استان گیلان برای زراعت برنج اختصاص داده شده است، افزود: طبق برنامه ریزی های انجام شده، بخشی از اراضی کشاورزی دارای خاصیت و شرایط کشت دوم را برای محصولات زراعی پاییزه هدفگذاری کردیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان بخشی از محصولات پاییزه را شامل راتون گیری(رویش مجدد برنج در شالیزار) دانست و تصریح کرد: ۱۱۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان را با برش های شهرستانی برای کشت دوم هدفگذاری کردیم که در این راستا از ظرفیت مدیریت های جهاد کشاورزی و تشکل های بخش کشاورزی در حوزه ترویج کشت محصولات پاییزه استفاده می کنیم.

محمدی با اشاره به هدفگذاری ۸۵ هزار هکتاری کشت راتون، ادامه داد: مابقی اراضی برای کشت سایر محصولات پاییزه از جمله علوفه اختصاص یافته است؛ برای عبور از مشکلات تولید گوشت قرمز نیاز به تولید علوفه برای حمایت از دامداری های صنعتی و سنتی داریم.

وی از تولید سبزی و صیفی و گیاهان برگی و غده ای و ذرت دانه ای نیز در کشت پاییزه خبر داد و یادآور شد: با توجه به ظرفیت های پژوهشی استان و تلاش موسسات تحقیقاتی بخش کشاورزی، گیاهان سازگار با شرایط آب و هوا و خاک استان برای کشت پاییزه شناسایی و معرفی شده اند که طول دوره رشد آنها کمتر است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه از ظرفیت تشکل های بخش کشاورزی و تعاون روستایی و صندوق بیمه محصولات کشاورزی و بانک ها برای افزایش تولید محصولات کشاورزی استان در راستای توسعه کشت دوم استفاده خواهیم کرد، گفت: به دنبال بهبود وضعیت اقتصادی کشاورزان و افزایش بهره وری اراضی کشاورزی استان هستیم.

وی از نهادینه شدن فرهنگ کشت دوم در گیلان خبر داد و خاطرنشان کرد: کارهای ترویجی، آموزشی و پژوهشی در حال انجام است و لذا توسعه کشت دوم را به عنوان یک فعالیت اقتصادی با ارزش در راستای افزایش تولید محصولات کشاورزی استان دنبال می کنیم.

محمدی با بیان اینکه زیرساخت های صادراتی در استان گیلان فراهم شده است، عنوان کرد: به دلیل موقعیت استان گیلان در ارتباط با کشورهای عضو اتحادیه اوراسیا و فعال شدن کریدور شمال - جنوب، برای افزایش صادرات محصولات کشاورزی نیز برنامه ریزی خواهیم کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha