• شنبه / ۷ مهر ۱۴۰۳ / ۰۹:۵۶
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1403070704838
  • خبرنگار : 50534

افزایش بهره‌وری در برداشت پیاز با تغییر روش کشت آن در زنجان

افزایش بهره‌وری در برداشت پیاز با تغییر روش کشت آن در زنجان

ایسنا/زنجان مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی استان زنجان گفت: ۲۲۰۰ هکتار از اراضی زراعی استان به کشت محصول پیاز اختصاص یافته و کشاورزان از ابتدای مهرماه در حال برداشت محصول پیاز است.

مسیح‌اله محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به پیش‌بینی برداشت ۱۲۰ هزار تن پیاز از مزارع استان زنجان، اظهار کرد: ۲۲۰۰ هکتار از اراضی زراعی استان به کشت محصول پیاز اختصاص یافته و کشاورزان از ابتدای مهرماه در حال برداشت محصول پیاز هستند.

وی با بیان اینکه ارقام پیاز کشت شده در استان شامل زرگان، زرجان، مروارید، ارغوان، سوئیت اسپانیش، محلی طارم و سفید محلی است و متوسط عملکرد بالای ۵۴ تن در هکتار است، عنوان کرد: طی سال‌های اخیر کشت نشائی پیاز در مزارع استان در حال پیگیری و افزایش است و کشاورزان با استفاده از نشاء محصول اقدام به کشت مزارع خود می‌کنند که امیدواریم استفاده از این روش سرعت بهتر و بیشتری را بسته به شرایط کشت استان به خود بگیرد.

مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی استان زنجان ادامه داد: این اقدام موجب افزایش تولید در واحد سطح، کاهش هزینه‌های تولید از جمله کود، سم و صرفه جویی در میزان آب و کوتاه کردن زمان آبیاری می‌شود.

به گزارش ایسنا، کشت نشائی پیاز ۲۰۰ هکتار از اراضی زیرکشت زراعی استان را به خود اختصاص داده و با این روش میانگین عملکرد تولید به ۸۰ تن در هکتار افزایش خواهد یافت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha