خسرو آرنگ در گفت وگو با ایسنا، به مناسبت بازگشایی مدارس و آغاز فعالیت مراکز آموزشی در شهرستان آستانه اشرفیه، اظهار کرد: تعلیم و تربیت در حوزه های اجتماعی دارای اهمیت بوده و باید نسل های حال و آتی را برای یک جامعه توسعه یافته تربیت کنیم.
وی تعلیم و تربیت مرتبط با تمامی شئون اجتماعی و اخلاق مداری و پایبندی به آیین ها و سنت ها و... دانست و افزود: فرزندان امروز آینده سازان فردای مملکت هستند و باید آنها را در حوزه تعلیم و تربیت ارتقا ببخشیم و لذا اولیای مدرسه در کنار اولیای دانش آموزان نسبت به آموزش و پرورش فرزندان حساسیت داشته باشند.
فرماندار آستانه اشرفیه ادامه داد: اگر بخواهیم یک کشور توسعه یافته داشته باشیم، باید منابع انسانی خوبی را تربیت کنیم و آنان را برای یک زندگی متعالی و اخلاق مدار و با درایت آموزش دهیم.
آرنگ به توجه ویژه نظام جمهوری اسلامی نسبت به آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: در کنار آماده سازی زیرساخت های آموزشی، در حوزه نرم افزاری نیز برنامه ریزی کردیم.
وی با بیان اینکه در بخش آستانه اشرفیه ۶۲ مدرسه دولتی با ۳۹۰۰ دانش آموز و ۳۲ مدرسه غیرانتفاعی با ۶۰۰۰ دانش آموز داریم، اضافه کرد: در بخش بندرکیاشهر نیز بالغ بر ۴۰۰۰ دانش آموز داریم که در ۵۳ مدرسه دولتی و ۱۲ مدرسه غیر انتفاعی مشغول به تحصیل هستند.
فرماندار آستانه اشرفیه با اشاره به فعالیت چهار دانشگاه در این شهرستان با بیش از ۴۲۰۰ دانشجو، تاکید کرد: قدردان خیرین مدرسه ساز نیز هستیم که همراه حوزه آموزشی شهرستان برای پرورش نیروهای مستعد هستند.
انتهای پیام
نظرات