بنا بر اعلام روابط عمومی دفتر نماینده مجلس، سالار آبنوش در دیدار با محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد: اقدامات زیرساختی خوبی در طول سه سال گذشته در حوزه بهداشت و درمان در استان قزوین صورت گرفته که شایسته تقدیر است ولی کافی نیست و نیازمندیهای درمانی دغدغه بیشتر مراجعان و مطالبات مردمی است.
وی ضمن تشریح نیازمندیهای حوزه انتخابیه و استان در حوزه درمانی افزود: استان قزوین به لحاظ داشتن بیش از ۵۵۰۰ کارگاه و کارخانه صنعتی یکی از قطبهای صنعتی کشور به شمار میرود که سبب بروز حوادث ناگوار و فراوانی از حیث صدمات ناشی از کار برای منابع انسانی استان شده است. علاوه بر این حوادث ترافیکی و تصادفات زیادی به خاطر کثرت تردد به استان قزوین تحمیل میگردد که ظرفیت تخت بیمارستانی استان پاسخگوی این حجم مراجعات نیست.
رئیس کمیته دفاع کمیسیون امنیت ملی مجلس بیان کرد: استان قزوین به عنوان معین استانهای تهران و البرز در بروز حوادث غیرمترقبه است و با توجه به اینکه بیمارستان شهید رجایی قزوین با قدمتی بالغ بر ۶۰ سال دارای بنای مستهلک و فرسوده است، سازه و امکانات لازم برای پاسخگویی به این حجم از ارائه خدمات را ندارد.
وی تصریح کرد: مرکز تروما با زیربنای ۱۵۰۰۰ متر مربع و ۱۸۰ تخت در مجاورت بیمارستان شهید رجایی قزوین با پیشرفت فیزیکی ۷۸ درصد در حال اجراست که با توجه به اهمیت و فوریت تکمیل پروژه مذکور و با توجه به اینکه پیمانکار پروژه مشغول به کار است ضروری است برای بهرهبرداری از این پروژه تا پایان امسال حداقل به میزان ۳۰۰۰ میلیارد ریال اعتبار لازم تأمین شود.
این نماینده مجلس ضمن اشاره به وضعیت کنونی بیمارستان ۲۲ بهمن قزوین گفت: استان قزوین با جمعیت ۱,۴۰۰,۰۰۰ نفر بر اساس استانداردهای سلامت باید واجد ۱۴۵ تخت روانپزشکی باشد که تنها دارای یک بیمارستان روانپزشکی ۶۰ تخته ۳۰ تخت فعال در بخش مردان و ۳۰ تخت فعال در بخش زنان است که ساختمانی قدیمی با قدمت ۱۰۰ ساله و در تملک راه آهن جمهوری اسلامی ایران دارد که به همت خیرین و مشارکت شهرداری قزوین ساختمان دانشگاه غزالی با زیربنای ۶۵۰۰ متر مربع خریداری شده و در حال مقاومسازی، استانداردسازی و تغییر کاربری ساختمان جهت استفاده به منظور بیمارستان روان است و ۱۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بهرهبرداری از این بیمارستان تا پایان سال جاری لازم است.
وی ادامه داد: با عنایت به ضرورت اجرای قوانین مربوط به مشاغل سخت و زیانآور و بند ج ماده ۸۷ قانون برنامه پنج ساله ششم توسعه بازنشستگی فرزندان و همسران شهدا با حداقل ۲۲ سال سابقه و بند ق ماده ۲۰ قانون حفاظت در برابر اشعه در دانشگاه علوم پزشکی قزوین در سال ۱۴۰۲ تعداد ۲۳ نفر متقاضی استفاده از قانون مذکور بودهاند که متأسفانه به علت کسری اعتبار دانشگاه اقدامی صورت نگرفته است و در سال جاری نیز تعداد ۷۸ نفر تاکنون متقاضی هستند که نیازمند مساعدت است.
نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی به نیازمندیهای دو پلی کلینیک امام خمینی و پاکروان در استان اشاره کرد و خواستار خریداری یک دستگاه MRI، یک دستگاه هورمون، یک دستگاه سی تی اسکن، ۲۰ تخت یونیت دندانپزشکی و یک دستگاه اکو برای خدمترسانی به مردم قزوین شد.
به گزارش ایسنا تامین اعتبار لازم برای ساخت بیمارستانهای آبیک و البرز و همچنین تجهیز مراکز درمانی بخشهای دیگر این شهرستان از موضوعات مطرح شده در این جلسه بود.
انتهای پیام
نظرات