• یکشنبه / ۱ مهر ۱۴۰۳ / ۱۴:۱۰
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1403070100595
  • خبرنگار : 71567

بنیان‌گذار بنیاد کارآفرینان و نوابغ سعیدی:

دانشگاه‌های ما هیچ فرقی بین دانشجوی نخبه و غیره نمی‌بینند

دانشگاه‌های ما هیچ فرقی بین دانشجوی نخبه و غیره نمی‌بینند

بنیان‌گذار بنیاد کارآفرینان و نوابغ سعیدی با تاکید بر اینکه دانشگاه‌های ما هیچ فرقی بین دانشجوی نخبه و غیره نمی‌بینند، گفت: امروز ما این افراد را در کشور نمی‌خواهیم؛ چراکه دنبال علم و توسعه نیستیم و فقط کارگر ساده تربیت می‌کنیم.

به گزارش ایسنا، علی سعیدی در مراسم تجلیل از مدال‌آوران المپیادهای جهانی و رتبه‌های برتر کنکور با تاکید بر اینکه تقاضا محور علم و توسعه است، گفت: امروز هر آنچه در دنیا تولید می‌شود و توسعه دارد از تقاضای انسان‌ها، بنگاه‌ها و شاخصه‌های طبیعی نشأت می‌گیرد. در واقع اگر تقاضا برای کالا خدمت هنر و روابط اجتماعی است، باید عرضه نیز وجود داشته باشد تا جاذب تقاضای بالقوه صورت بگیرد.

وی در ادامه تصریح کرد: در جهان امروز در حد پنج برابر ظرفیت تقاضا عرضه کالا و خدمات می‌توان تولید کرد. این قاعده در عرضه انواع خواست‌ها در دنیا وجود دارد به غیر از نخبگان عالم که به شدت محدودیت عرضه دارند.

بنیان‌گذار بنیاد کارآفرینان و نوابغ سعیدی همچنین با اشاره به اینکه دهکده جهانی امروز برای نوابغ جوان متبلور شده و آنها بدون توجه به مرزها توان علم خود را عرضه می‌کنند، گفت: هر آنچه بیشتر به دنیا توجه می‌کند مرزهای خود را به دیوار تبدیل ولی برای نوابغ فرش قرمز همیشگی وجود دارد.

سعیدی یادآور شد: این جوانان آرام‌ترین، بی‌آزارترین، محبوب‌ترین انسان‌های نوع بشرند و در تفکر علمی بی‌پروا و متفاوتند، گفت: امروز قدرتمندترین کشورها حتی برای ثروتمندان محدودیت ایجاد می‌کنند اما برای نخبگان فرش قرمز پهن می‌کنند.

وی با بیان اینکه ما در کشور قدر نخبگان را نمی‌دانیم، گفت: در کشور ما راه برای این ارزش‌های بی‌بدیل ناهموار است برای همین تلاش می‌کنند خود را در جهانی دیگر بروز دهند و ما آنها را نمی‌خواهیم؛ چراکه دنبال علم توسعه نیستیم و فقط کارگر باسواد تربیت می‌کنیم.

بنیان‌گذار بنیاد کارآفرینان و نوابغ سعیدی با بیان اینکه دانشگاه‌های ما هیچ فرقی بین دانشجویان نخبه و غیر آن نمی‌بینند، گفت: این قهرمانان تنها ثروت باارزش امروز ایرانند که ما آنها را نباید از دست دهیم و ما امروز نه در اقتصاد، نه در صنعت و نه در اجتماع و پزشکی بدون حضور این مغزها حرفی برای گفتن نداریم.

سعیدی به مسئولیت ایران در مقابل نوابغ اشاره کرد و گفت: قطعا تمام آحاد مردم ایران از این فرزندان نمونه و شاخص خود در حد توان پشتیبانی می‌کنند اگرچه حمایت مردم از نوابغ علمی نیاز به ساماندهی دارد.

وی ادامه داد: ما باید تفاوت جوان نخبه با دیگر انسان‌ها را درک کنیم و آنها را در جای خودشان بنشانیم؛ اگرچه شرایط فعلی منابع دولت محدود است اما اجازه دهند مردم از این نخبگان حمایت کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۰۷-۰۷ ۰۳:۲۰

دوست من ۴۳ سال سن دارد. فارغ التحصیل رشته مهندسی مکانیک از دانشگاه تهران هست‌. چون پارتی نداشت، نتوانست در ادارات دولتی کار بگیرد تا از تخصص و توانایی هایش جهت تصمیم گیری های کارشناسانه استفاده کنند. در نهایت جذب بخش خصوصی شده؛ عاشق ایران هم هست. د