• جمعه / ۳۰ شهریور ۱۴۰۳ / ۱۶:۵۲
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1403063019626
  • خبرنگار : 50182

فاز توسعه دانشکده «علوم تغذیه و صنایع غذایی» کرمانشاه افتتاح شد

فاز توسعه دانشکده «علوم تغذیه و صنایع غذایی» کرمانشاه افتتاح شد

ایسنا/کرمانشاه فاز توسعه دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با حضور استاندار و جمعی از مسئولین استان افتتاح شد.

احسان صادقی رییس دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، عصر امروز (۳۰ شهریور) در حاشیه افتتاح این پروژه در جمع خبرنگاران با اشاره به شروع ساخت این پروژه از سال ۱۳۹۹، گفت: این پروژه در زمینی به مساحت ۵۵۰ مترمربع در دو طبقه احداث شده است.

به گفته صادقی بیش از ۱۵ میلیارد تومان اعتبار برای ساخت این پروژه صرف شده است.

صادقی با بیان اینکه ساخت این پروژه نیاز دانشکده به فضای فیزیکی را بطور کامل رفع کرده است، گفت: در این پروژه ۲۲ اتاق برای استقرار اساتید و برگزاری کلاس های مقطع تحصیلات تکمیلی و دکتری لحاظ شده است.

وی با اشاره به آغاز به کار دانشکده تغذیه و صنایع غذایی کرمانشاه از سال ۱۳۹۶، گفت: در حال حاضر در این دانشکده ۲۰۰ دانشجو در شش رشته از مقطع کارشناسی تا دکتری مشغول تحصیل هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha