مجتبی داوری روز جمعه ۳۰ شهریور ماه در همایش تجلیل از پاکبانان شهر ملایر به مناسبت روز جهانی پاکسازی زمین به اهمیت اقدامات پاکبانان در حوزه بهداشت و پاکیزگی شهر اشاره و مطرح کرد: در حوزه نظافت و پاکسازی معابر شهری یک کارشناس ایمنی و بهداشت(hse) توصیه هایی را گوشزد می کند و برخی رفتارها بر اساس نظرات این کارشناسان، اصلاح شد.
وی از انجام معاینات شغلی برخی کارکنان برای دومین سال متوالی خبر داد و افزود: سال اول تنها برای کارکنان بخش تنظیف معاینات شغلی انجام شد و امسال نگهبانان شهرداری، کارکنان آرامستان بهشت هاجر و فضای سبز شهری و دیگر کارکنانی که به واسطه شغل شان در معرض بیماری هستند نیز تحت معاینات شغلی قرار گرفتند.
وی با بیان اینکه مردم از عملکرد ما رضایت نسبی دارند البته نواقصی وجود دارد، تصریح کرد: در طرح جهادی نظافت عصرگاهی کل شهر با اولویت معابر فرعی به ۳۶ محله تقسیم شده و هر محله توسط ۶ گروه ۱۰ تا ۱۵ نفره نظافت عصرگاهی می شود.
داوری با تاکید بر اینکه این طرح آثار و برکات خیلی خوبی به ویژه در معابر فرعی داشته است، از اعمال پایه سنوات برای پاکبان ها، ذخیره مرخصی، جمعه کاری، تعطیل کاری و حق اولاد برای پاکبان های ملایر خبر داد.
معاون خدمات شهری شهرداری ملایر به اجرای طرح سفیران پاکی محرم توسط پاکبان ها در سال های گذشته اشاره و مطرح کرد: امسال با راه اندازی «پویش نذر نظافت»، عده ای از مردم ثبت نام کرده و کمک کردند؛ همچنین تیمی در شهرداری تجهیز و به هییت های بزرگ اعزام شد تا برخی افراد از همان هییت ها را جذب و با خود همراه کنند.
وی با اشاره به اینکه در این روند سعی می کنیم از مشارکت مردم بیشتر استفاده کنیم، خواستار اعمال «طرح طبقه بندی مشاغل» در بودجه سال آینده شهرداری شد که در بازنشستگی و میزان دریافتی کارکنان شهرداری موثر است.
داوری همچنین خواستار پیش بینی بودجه ای برای آموزش شهروندی شد تا با تولید محتوا و کار هنری این موضوع تقویت شود.
وی مدیریت تولید شیرابه در آشپزخانه و ماندگاری زباله در معبر تا زمان جمع آوری توسط ماشین های حمل زباله را از جمله مهم ترین موضوعاتی خواند که نیازمند آموزش شهروندی است.
شهر ملایر جز شهرهای زیبا و پاکیزه است
شهردار ملایر نیز ضمن قدردانی از اقدامات موثر کارکنان خدمات شهری شهرداری ملایر، این خدمات را اقداماتی بی نظیر در استان دانست و گفت: از نگاه بسیاری از مسافران، شهر ملایر جز شهرهای زیبا و پاکیزه است و این حاصل زحمات شما پاکبانان است.
مجید فرجی، هدف از اقدامات بی نظیر در حوزه سرمایه گذاری، برندینگ و برگزاری جشنواره های گردشگری مختلف در ملایر را پویاتر شدن اقتصاد شهر دانست و تاکید کرد: جشنواره مبلمان منبت و دیگر جشنواره هایی که در بازه زمانی یک ماهه در حال برگزاری است، اقتصاد شهر را پویاتر می کند و آورده ای هزار میلیارد تومانی برای شهروندان ملایری خواهد داشت.
فرجی به پروژه های قابل افتتاح یا کلنگ زنی شده اقتصادی شهرداری اشاره و خاطرنشان کرد: افتتاح مرکز خرید مبلمان منبت در بلوار کریم خان زند، ساخت هتل پارک سیفیه، کلنگ زنی مجتمع تجاری مبلمان منبت در میدان کوثر و مجتمع راستان از جمله این پروژه هاست که در آینده ای نه چندان دور بعنوان مراکز اقتصادی شهر ملایر می درخشند.
وی با بیان اینکه مجموعه تفریحی توریستی جهان کوچک(مینی ورلد) تحولی در حوزه اقتصاد این شهر ایجاد کرده است، ادامه داد: طبق آمار اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، بیش از ۵۰ هزار نفر در تعطیلات عید نوروز از این پروژه بازدید کردند.
فرجی تحول اقتصاد شهر و ایجاد رونق اقتصادی را از دیگر دستاوردهای مجموعه مینی ورلد دانست و تاکید کرد: چنین پروژه ای را در هیچ جای ایران نمی بینیم؛ حتی کلان شهرها نتوانستند این پروژه را در شهر خود اجرا کنند اما همت ملایری ها سبب اجرای این پروژه موفق شد.
به گزارش ایسنا در پایان این مراسم از برخی پاکبان ها که بر اساس کارآمدی، پاکدستی، خوشرویی و آراستگی انتخاب شده بودند، تجلیل شد.
«محمود نجفی» بعنوان سرپاکبان نمونه به انتخاب مردم، «علی مددی»، «عیوب حاجی وند»، «مهدی عدالت جو»، «نعمت هاشمی»، «مهدی اسفندیاری»، «مهدی ترکی»، «بیژن زنگنه»، «محمد قاسمی»، «سید مرتضی موسوی» و «فرهاد رضایی» نیز بعنوان پاکبانان نمونه تقدیر شدند.
انتهای پیام
نظرات