• جمعه / ۳۰ شهریور ۱۴۰۳ / ۰۹:۵۹
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1403063019410
  • خبرنگار : 50175

رئیس دانشگاه:

جنبه علمی کنگره آیت‌الله‌العظمی بروجردی (ره) بر محور الگوسازی از مکتب آموزشی ایشان باشد

جنبه علمی کنگره آیت‌الله‌العظمی بروجردی (ره) بر محور الگوسازی از مکتب آموزشی ایشان باشد

ایسنا/لرستان رئیس دانشگاه آیت‌الله‌العظمی بروجردی (ره) گفت: جنبه علمی کنگره آیت‌الله‌العظمی بروجردی (ره) باید بر محور الگوسازی از مکتب آموزشی آیت‌الله بروجردی (ره) و تربیت شاگردان برجسته قرار گیرد.

احمدرضا مظاهری در گفت‌وگو با ایسنا، با تأکید بر جنبه عمومی و مردمی‌سازی آموزه‌های این مرجع بزرگ، اظهار کرد: کمیته‌های اجرایی، فرهنگی، علمی و بین‌المللی این کنگره تشکیل شده‌اند.

وی با بیان اینکه امید می‌رود این کنگره با کیفیتی بالا و در شأن مقام والای آیت‌الله‌العظمی بروجردی (ره) برگزار شود، افزود: آیت‌الله‌العظمی سید حسین طباطبایی بروجردی (ره) به‌عنوان یکی از مراجع بزرگ و برجسته جهان تشیع شناخته می‌شود.

رئیس دانشگاه آیت‌الله‌العظمی بروجردی (ره) تصریح کرد: شناخت ابعاد شخصیتی و فکری ایشان و بهره‌گیری از آموزه‌های او به‌ویژه برای نسل جوان و دانشجویان، اهمیت بسیار زیادی دارد.

مظاهری خاطرنشان کرد: کنگره بین‌المللی آثار و اندیشه‌های حضرت آیت‌الله‌العظمی بروجردی (ره) قرار است در اردیبهشت ۱۴۰۴ با هدف تقویت ارتباط بین حوزه و دانشگاه، توسعه تعاملات علمی در سطح بین‌المللی به‌ویژه در جهان اسلام و مشارکت در تحقق تمدن نوین اسلامی در استان لرستان برگزار شود.

وی اضافه کرد: از دیگر اهداف این کنگره، نهادینه کردن آموزه‌های اسلامی در دانشگاه‌ها، تقویت هویت دینی و ملی در میان استادان و دانشجویان و نزدیک‌سازی مذاهب اسلامی برای وحدت بیشتر میان کشورهای اسلامی است.

رئیس دانشگاه آیت‌الله‌العظمی بروجردی (ره) با اشاره به اینکه دانشگاه دارای ۵۳۰۰ دانشجو، پنج دانشکده و ۱۱۰ عضو هیأت علمی است، بیان کرد: در مسیر آموزش‌وپرورش دانشجویان، چهار محور اصلی مردمی‌سازی، توانمندسازی، امیدآفرینی و اشتغال‌زایی برای دانشگاه تعریف شده است.

آیت‌الله سید حسین طباطبایی بروجردی (ره) از مراجع بزرگ شیعه، سوم فروردین سال ۱۲۵۴ هجری شمسی در بروجرد دیده به جهان گشود و تا سن ۱۸ سالگی در محضر پدرش سید علی طباطبایی (ره) که از علمای شهر بود، کسب فیض کرد.

آیت‌الله بروجردی از شاگردان آخوند خراسانی بود که بعد از بازگشت از نجف در بروجرد ساکن شد. چند سال پس از درگذشت عبدالکریم حائری یزدی به دعوت مراجع ثلاث (حجت، خوانساری، صدر) به قم آمد و ریاست حوزه علمیه قم را برعهده گرفت.

حضرت آیت الله العظمی بروجردی (ره) در دوران حیات علمی ­اش شاگردان بسیاری همچون امام خمینی (ره)، سید علی سیستانی، صافی گلپایگانی، فاضل لنکرانی، مکارم شیرازی، مرتضی مطهری، جعفر سبحانی و شبیری زنجانی را تربیت کرد که هر کدام منشأ خیر و برکات فراوانی برای حوزه ­های علمیه، کشور اسلامی ایران و جهان اسلام شدند. 

آیت‌الله سیدحسین طباطبایی بروجردی (ره) دهم فروردین ۱۳۴۰ در ۸۶ سالگی دعوت حق را لبیک گفت و پیکر مطهرش در حرم مطهر حضرت معصومه (س) به خاک سپرده شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha