حجت الاسلام والمسلمین ابوالفضل صابری اراکی امشب، ۲۹ شهریورماه در مراسم ارتحال عالم عامل و فقیه مجاهد آیت الله عباس محفوظی در شهرستان رودسر، سراسر زندگی اهل بیت(ع) را انفاق و خدمت به مردم دانست و اظهار کرد: اهل بیت(ع) الگوی زهد بودند.
وی عالمی را عامل دانست که زاهد باشد و افزود: امیرالمومنین علی(ع) زهد را در سه عبارت ترک زینت دنیا، ترک هوی نفس و ترک دنیا معنا می کند.
این مدرس حوزه علمیه با بیان اینکه زینت های دنیا گذراست و انسان نباید به زینت دنیا دل ببندد، تصریح کرد: انسان باید منیت را کنار بگذارد و به نفسش «نه» بگوید.
حجت الاسلام صابری اراکی، شکوفایی اقتصاد را وظیفه مسئولان دانست و اضافه کرد: ترک دنیا به معنی ترک فعالیت اقتصادی نیست و باید از تولیدکننده و کارآفرین حمایت شود؛ در واقع باید در چرخه اقتصاد حرکت کنیم و خمس و زکات جریمه پول راکد است، اما نباید به دنیا دل بست.
وی با بیان اینکه آیت الله محفوظی ترک دنیا کرده بود و لقب ها و عنوان های دنیایی تغییری در روحیه ایشان ایجاد نمی کرد، گفت: حجت الاسلام محفوظی و آیت الله العظمی محفوظی تغییری در شخصیت ایشان ایجاد نکرد.
این استاد حوزه و دانشگاه آیت الله محفوظی را از یاران امام راحل دانست که تا آخرین لحظه از قطار انقلاب پیاده نشد و بیان کرد: ایشان به عنوان نماینده حضرت امام در آمریکا توانست ۱۳۱ نخبه ایرانی را با اخلاق و نورانیت و صداقتش جذب کند و به ایران بازگرداند.
وی درس اخلاق آیت الله محفوظی را سراسر اخلاص و معنویت دانست و افزود: ایشان به کارهای عام المنفعه اهتمام داشت و همواره انفاق می کرد؛ آیت الله العظمی بهجت(ره) علقه خاصی به آیت الله محفوظی داشت و امور مرجعیت را به ایشان واگذار کرده بود.
حجت الاسلام صابری اراکی از آیت الله بهجت به عنوان پدیده مرجعیت یاد کرد و گفت: آیت الله بهجت دنبال مرجعیت نبود و خودش را العبد می نامید و لذا آیت الله محفوظی به واسطه برخورداری از تقوا و عرفان، امین آیت الله بهجت بود.
وی کار و طلب و قدم آیت الله محفوظی را برای خدا دانست و متذکر شد: متاسفانه چنین شخصیت های بزرگ را بعد از رحلت معرفی می کنیم و در زمان حیاتشان غافل هستیم، زیرا جامعه ما باید چنین بزرگانی را تربیت کند.
انتهای پیام
نظرات