محسن رشیدی در خصوص آخرین وضعیت باغ موزه دفاع مقدس در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: سازه باغ موزه دفاع مقدس از سال ۹۰ کلنگزنی شد ولی با افت و خیزهایی که به لحاظ تامین اعتبار داشت از سال ۹۹ بخشی از اعتبارات این پروژه در سفر اول هیات دولت سیزدهم به لرستان مصوب و بخش دیگری از اعتبارات از محلهای دیگری با مساعدت استاندار و سازمان برنامه و بودجه تامین شد.
وی اضافه کرد: باغ موزه دفاع مقدس لرستان به لحاظ فیزیکی آماده بوده اما به لحاظ محتوایی هنوز آماده نشده است.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس لرستان گفت: برای محتواسازی باغ موزه دفاع مقدس استان نیازمند همکاری دستگاههای اجرایی هستیم.
این مسئول اضافه کرد: به عنوان نمونه یک ششم شهدای لرستان متعلق به دستگاه تعلیم و تربیت و دانشآموزان و معلمان بوده و قطعا نقش آموزش و پرورش لرستان در محتواسازی بسیار مهم است.
رشیدی بیان کرد: همچنین اداره راه، جهاد سازندگی و هلالاحمر نیز در محتواسازی میتوانند نقش بسزایی داشته باشند.
وی ادامه داد: راه دسترسی باغ موزه دفاع مقدس لرستان با مشکلاتی مواجه است و قرار بود ۲۰۰۰ متر مربع زمین با صدا وسیما تهاتر کنیم اما میسر نشد.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس لرستان اظهار کرد: همچنین ساختمان مجاور موزه دید فیزیکی را گرفته و حدود چهار ماه است که رای قلع بنا از کمیسیون ماده ۱۰۰ اخذ شده اما تاکنون اجرایی نشده است.
رشیدی گفت: برای افتتاح باغ موزه دفاع مقدس لرستان تعدادی تانک و ادوات از ایرانشهر و قزوین به استان آوردیم و برای چیدمان آماده هستند.
وی افزود: باغ موزه دفاع مقدس در لرستان آخرین نسخه در کشور است.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس لرستان بیان کرد: این مجموعه فرهنگی و گردشگری است و شهردار خرمآباد قول دادند پل پیوند را احداث کنند و چنانچه محقق شود به مجموعهای بینظیر در کشور تبدیل خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات