• یکشنبه / ۲۵ شهریور ۱۴۰۳ / ۲۰:۳۵
  • دسته‌بندی: تهران
  • کد خبر: 1403062516122
  • منبع : منطقه شرق تهران

کتاب «صفر تا صد سواد مالی و تقویت هوش اقتصادی» منتشر شد

کتاب «صفر تا صد سواد مالی و تقویت هوش اقتصادی» منتشر شد

ایسنا/تهران کتاب «صفر تا صد سواد مالی و تقویت هوش اقتصادی» چگونه نسل هزاره سوم را تربیت اقتصادی کنیم به قلم معصومه نصیری و علی نوریجانی و توسط انتشارات باشگاه مدیریت رسانه و توسعه سواد رسانه‌ای یونسکو ـ ایران منتشر شد.

براساس این گزارش، این کتاب در هفت فصل تهیه شده است که «تعاریف انواع سواد و تاریخچه سواد مالی»، «چرایی و ضرورت‌های سواد مالی و یادگیری آن»، «آشنایی با مهارت‌های کلیدی ارتقای سواد مالی»، «برنامه‌ریزی مالی و ارکان سازنده آن»، «ایستگاه‌های سواد مالی برای تحقق تربیت اقتصادی نسل هزاره سوم»، «بررسی گام به گام تربیت اقتصادی کودکان و نوجوانان توسط والدین» و «مفهوم ریسک و نسبت آن با سواد مالی» عناوین فصل‌های این کتاب است.  

نویسندگان کتاب در تشریح ضرورت موضوعی این اثر اظهار داشته‌اند: «در کتاب پیش رو تلاش شد ضمن بیان ضرورت‌های فراگیری سواد مالی و تقویت هوش اقتصادی برای تمام اقشار جامعه مخصوصا کودکان و نوجوانان که از آنها به‌عنوان هزاره سوم یاد کردیم، نگاهی به تجربه زیسته دنیا در این زمینه داشته باشیم و در عین حال نقاط قوت و ضعف در مسیر فراگیرسازی این دانش همراه با مهارت را مورد مداقه قرار دهیم. بر همین مبنا لازم به تاکید است که سواد مالی به مجموعه‌ای از مهارت‌ها و دانش است که به فرد اجازه می‌دهد تصمیماتی آگاهانه و مؤثر با کلیه منابع مالی خود بگیرد

 در این کتاب تلاش شده به‌عنوان تلنگری مطرح شود که سواد مالی به‌عنوان یک مهارت اساسی و ضروری، نقش بسیار مهمی در زندگی افراد ایفا می‌کند. این مهارت به افراد کمک می‌کند تا در مدیریت مالی خود دقیق‌تر و مسئولانه‌تر عمل کنند، از مخاطرات مالی پیشگیری کنند، برای آینده‌شان پس‌انداز و از فرصت‌های سرمایه‌گذاری بهره‌برداری کنند. 

همچنین، افزایش سواد مالی در جامعه می‌تواند به افزایش رفاه اقتصادی کمک کند و افراد را در برابر بحران‌های مالی و اقتصادی محافظت کند. بنابراین، توسعه سواد مالی به‌عنوان یک هدف آموزشی اساسی، برای فرد و جامعه می‌تواند بهبود و پیشرفت به همراه بیاورد.

غایت نهایی کتاب پیش رو تقویت سواد مالی، ارتقای هوش اقتصادی و تحقق تربیت اقتصادی نسل هزاره سوم است. نسلی که زیست در جهان دیجیتال را تجربه می‌کند و سخن از رمزارزها و تعاملات مالی دیجیتال بدون درنظر گرفتن مرزهای حکمرانی‌های رسمی به میان می‌آورد. این نسل اساسا در تعریف سواد نیز با پیوستگی میان دانش و مهارت برای داشتن ویژگی‌های لازم برای شهروندی مطلوب بودن مواجه هستند و نگاه‌های سنتی موجود اقتصادی و مالی برای آنها چندان قابل تعمیم و تسری نیست هرچند که دانستن این مبانی برای همه ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است.

علاقه‌مندان برای تهیه این کتاب از طریق  شماره 88932284 021اقدام کنند. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha