• شنبه / ۲۴ شهریور ۱۴۰۳ / ۲۳:۱۰
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1403062415285
  • خبرنگار : 30147

با فرا رسیدن نیمه دوم سال

شهرهای خراسان رضوی به استقبال برگزاری جشنواره‌های مختلف می‌روند

شهرهای خراسان رضوی به استقبال برگزاری جشنواره‌های مختلف می‌روند

ایسنا/خراسان رضوی رئیس گروه بازاریابی، آموزش و توسعه گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی گفت: برای جذب گردشگر بیشتر نیمه دوم امسال در تمامی شهرستان‌های خراسان رضوی، جشنواره‌ها و رویدادهای مختلفی برگزار می‎شود.

علی‌اکبر احمدزاده در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه در تمامی شهرستان‌های خراسان رضوی با توجه به نوع محصولات و داشته‌ها و ظرفیت‌هایشان برای برگزاری جشنواره‌های مختلف برنامه‌ریزی شده است، گفت: در بجستان جشنواره انار، تربت‌حیدریه زعفران، طرقبه بستنی، شاندیز شیشلیک، چناران غذاهای بومی محلی، قوچان بازی‌های بومی محلی، خلیل‌آباد تاک پلو، گناباد قنات قصبه و روستاهای آن بلغور پزان و بسیاری از مناطق دیگر ظرفیت برگزاری جشنواره را دارند.

وی با اشاره به اینکه با توجه با شرایط زمانی، جشنواره‌ها را با کمک خود مردم برگزار خواهیم کرد، تصریح کرد: امسال که با دستور رهبر معظم انقلاب سال جهش تولید با مشارکت مردم نام‌گذاری شده خوشبختانه اقدامات بسیار خوبی در حال انجام است.

احمدزاده با اعلام اینکه تا پایان امسال شاهد برگزاری باشکوه جشنواره‌های بسیاری در شهرهای خراسان رضوی خواهیم بود، بیان کرد: در نیمه دوم امسال بالغ‌بر ۱۰ رویداد و جشنواره مختلف در سطح شهرستان‌های خراسان رضوی برگزار خواهد شد.

رئیس گروه بازاریابی، آموزش و توسعه گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی گفت: به مناسبت هفته گردشگری که از ۵ مهرماه آغاز می‌شود به تمامی مدیران شهرستان‌ها اعلام کرده‌ایم تا مجدد برنامه‌های خود را به روز رسانی کنند تا به جز برنامه‌ها و تقویم رویدادها بتوانیم جشنواره‌های بیشتری را برای مردم عزیز برگزار کنیم.

وی با بیان اینکه به دلیل وجود بارگاه مطهر علی بن موسی‌الرضا همه ساله پذیرای میلیون‌ها نفر گردشگر تحت عنوان زائران داخلی و خارجی هستیم، گفت: به عنوان مثال در دهه پایانی صفر ظرفیت تمامی واحدهای اقامتی رسمی و غیر رسمی به طور کامل تکمیل شد.

احمدزاده با اشاره به اینکه مشهد پایتخت معنوی جهان اسلام و دومین کلان‌شهر مذهبی دنیا ظرفیت ورود زائران داخلی و بین‌المللی را دارد، افزود: برگزاری جشنواره‌ها می‌تواند زمینه بسیار مناسبی برای توزیع و تعادل گردشگران این حوزه در شهرستان‌های خراسان رضوی باشد.

وی ادامه داد: یکی از موضوعاتی که امسال برای حوزه گردشگری روستایی داریم گسترش اقامتگاه‌های بوم گردی است، بر اساس آمار رسمی حدود ۱۸۵ واحد اقامتگاه‌ بوم گردی در خراسان رضوی داریم که اکثراً در مناطق روستایی پراکنده شده‌اند.

رئیس گروه بازاریابی، آموزش و توسعه گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی گفت: برای اینکه بتوانیم ظرفیت‌های روستایی را با کمک اقامتگاه‌های بوم گردی و گردشگری کشاورزی در راستای پذیرش، اقامت و اسکان گردشگران استفاده کنیم طی چند سال اخیر توسط اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی تلاش‌های بسیاری شده است.

وی با بیان اینکه اقامتگاه‌های بوم گردی متناسب با فرهنگ و معماری بومی و ایجاد اشتغال در حال گسترش هستند، افزود: اقامتگاه‌ها تأثیر بسیاری در توسعه اقتصادی روستاها دارند.

احمدزاده با اشاره به اینکه در حوزه روستایی و توسعه زیرساخت‌ها، نیازمند بودجه‌های ملی هستیم، افزود: گرچه در خراسان رضوی ۲۶۰۰ روستا داریم اما تعداد روستاهایی که در سال‌های گذشته توانسته‌اند مورد توجه سیستم‌های برنامه‌ریزی قرار بگیرند محدود بوده است.

وی خاطرنشان کرد: اگر بتوانیم از تعداد ۲۶۰۰ روستا، روی ۱۰ تا ۲۰ درصد برنامه‌ریزی کنیم و مشارکت مردم بومی محلی را در راستای پذیرش گردشگران داشته باشیم حرکت بسیار مثبتی است.

رئیس گروه بازاریابی، آموزش و توسعه گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی نقش شوراهای اسلامی و دهیاران را به عنوان عوامل محلی و بومی در آگاه‌سازی و فرهنگ‌سازی و به خصوص جذب گردشگر بسیار حائز اهمیت دانست.

وی بیان کرد: توجه کارگروه برنامه‌ریزی شهرستان‌ها در راستای حمایت و توسعه فضاهای زیرساختی از جمله واحدهای اقامتی، سرویس‌های بهداشتی و خدمات عمومی می‌تواند شرایط بهتری را برای جذب هر چه بیشتر گردشگران و خدمت‌رسانی مطلوب‌تر فراهم کند.

احمدزاده اظهار کرد: هر روستا با توجه به ظرفیت‌ها و داشته‌هایی که دارد اعم از طبیعی، فرهنگی، اقتصادی، مشاهیر و ... می‌تواند به بهترین نحو ممکن روستا را معرفی و گردشگران را جذب کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha