• یکشنبه / ۱۸ شهریور ۱۴۰۳ / ۱۴:۵۳
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1403061810819
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

اولین روستای خراسان جنوبی به فیبر نوری منازل متصل شد

اولین روستای خراسان جنوبی به فیبر نوری منازل متصل شد

ایسنا/خراسان جنوبی پروژه فیبر نوری روستای حسین آباد شهرستان فردوس به بهره برداری رسید تا اولین روستای خراسان جنوبی باشد که به فیبر نوری منازل و کسب و کارها متصل شده است.

جواد قناعت، استاندار خراسان جنوبی روز یکشنبه ۱۸ شهریور در چارچوب برنامه‌های پیش بینی شده برای گرامیداشت هفته فردوس به این شهرستان سفر کرد و چند طرح عمرانی و اقتصادی با حضور جواد قناعت افتتاح یا کلنگ زنی شد.

پروژه فیبر نوری روستای حسین آباد یکی از این پروژه‌هاست که عملیات اجرایی آن در سال ۱۴۰۲ شروع شد.

بنابر اعلام مسئولان برای اجرای این پروژه ۶۹۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است و جمعیت برخوردار از این فیبر نوری ۳۸۵ نفر اهالی روستای حسین آباد هستند.

همچنین اعلام شد روستای حسین آباد اولین روستایی است که در استان به فیبر نوری منازل و کسب‌وکارها متصل شده است.

به گفته مسئولان، پروژه نجما در ۱۶ زون FTTH با احداث حدود ۱۴۰ کیلومتر فیبر نوری در شهرهای استان برای فیبر رسانی به منازل در حال اجرا است.

همچنین پروژه‌ ارتقای سایت همراه ۴G در روستای چاهنو به نمایندگی از پروژه‌های ارتقای سایت همراه ۴G شهرستان فردوس افتتاح شد.

پروژه ارتقای سایت همراه ۴G در چهار روستای شهرستان فردوس اجرا شده است.جمعیت برخوردار از مزایای این پروژه‌ها، هزار و ۴۲ نفر اعلام شد و اجرای این پروژه‌ها ۷۳ میلیارد ریال هزینه به همراه داشته است.

‌ استاندار خراسان جنوبی در سفر به فردوس کلنگ احداث مجتمع کارگاهی، خدماتی و رفاهی حاج ابراهیم ابراهیمی را هم به زمین زد.

این مجتمع توسط بخش خصوصی و در قالب یک جایگاه سوخت، ۴۰ واحد خدماتی رفاهی و ۴۰۰ واحد کارگاهی صنوف آلاینده احداث می‌شود.

احداث این واحد کارگاهی، خدماتی و رفاهی، زمینه اشتغال هزار و ۲۵۰ نفر را فراهم می‌آورد و پیش‌بینی می‌شود احداث آن به ۶ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری نیاز داشته باشد.

قناعت در ادامه برنامه‌های سفرش به شهرستان فردوس از روند اجرای پروژه احداث کارخانه کنسانتره مس سولفیدی بازدید کرد.

عملیات اجرایی کارخانه فرآوری مس سولفیدی در روستای کجه فردوس شهریور سال ۱۴۰۱ با حضور استاندار خراسان جنوبی آغاز شد و این پروژه اکنون بیش از ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

این واحد فرآوری کانی‌های معدن با زیربنای ۲ هزار و ۵۰۰ متر مربع در زمینی به مساحت ۴۳۰ هزار متر مربع در جوار معدن مس پلوند با حجم ذخیره یک ‌میلیون و ۳۰۰ هزار تن در حال ساخت است.

اشتغال مستقیم این واحد تولیدی ۸۰ نفر و ظرفیت تولید سالانه آن هزار و ۵۰۰ تن کاتد مس و ۱۰ هزار تن مس سولفیدی است که برای آن تاکنون ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha