سید خلیل موسوی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به اینکه جذب هنرجو برای هنرستانهای کار و دانش و فنی و حرفهای، یکی از دغدغههای ما در آموزش و پرورش است، اظهار کرد: یکی از مهمترین نکات برای اشتغالآفرینی، مهارتآموزی است که این امر در هنرستانها به خوبی آموزش داده میشود و والدین باید به این نکته توجه ویژه داشته باشند.
وی گفت: در سالهای اخیر، تمایل برای تحصیل در هنرستانهای استان افزایش یافته است و خراسان شمالی سال گذشته رتبه سوم کشوری را در جذب هنرجو در هنرستان ها کسب کرد.
موسوی بیان کرد: ۱۴ هزار دانشآموز در مقطع متوسطه دوم در سال تحصیلی جدید در این استان مشغول به تحصیل میشوند و پیشبینی میشود ۴۷ درصد از این تعداد جذب هنرستانها شوند.
وی با اشاره به اینکه در این استان ۸۸ هنرستان کار و دانش و فنی و حرفهای وجود دارد، ادامه داد: در دولت سیزدهم مصوب شد تا هشت باب هنرستان در این استان ساخته شود که این امر محقق نشد. امیدواریم این امر در دولت جدید اجرایی شود. این استان حداقل به ۱۰ هنرستان دیگر نیاز دارد.
وی افزود: از آنجا که خراسان شمالی استانی صنعتی نیست، نگاه دانشآموزان بیشتر به رشتههای انسانی و تجربی است و این دو رشته همچنان گزینههای اول انتخاب آنها هستند.
به گزارش ایسنا، ۱۹۴ هزار دانشآموز خراسان شمالی برای آغاز سال تحصیلی جدید آماده میشوند.
انتهای پیام
نظرات