• شنبه / ۱۷ شهریور ۱۴۰۳ / ۲۱:۳۰
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 1403061710061
  • خبرنگار : 71654

تامین انرژی کارخانه بی‌ام‌و با توربین‌های بادی بی‌حرکت

تامین انرژی کارخانه بی‌ام‌و با توربین‌های بادی بی‌حرکت

شرکت فناوری ایروماین(Aeromine Technologies) مستقر در هیوستون، دسته‌ای از ایرفویل‌های(airfoil) مهار کننده انرژی باد بی‌صدا و بی حرکت را بر روی سقف کارخانه بی‌ام‌دبلیو(BMW) در آکسفورد، بریتانیا نصب کرده است. آنها به منظور تکمیل صفحات خورشیدی این کارخانه برای تولید انرژی پاک نصب شده‌اند، در حالی که فضای بسیار کمتری را اشغال می‌کنند.

به گزارش ایسنا، شرکت ایروماین اذعان دارد که هر یک از توربین‌های آن که هیچ بخش متحرک قابل مشاهده‌ای ندارد برای تولید مقدار انرژی مشابه صفحات خورشیدی کافی است و تنها ۱۰ درصد از مساحت پشت بام را اشغال می‌کند. این شرکت همچنین ادعا کرد که آنها ۵۰ درصد انرژی بیشتری نسبت به تاسیسات خورشیدی با همان هزینه تحویل می‌دهند.

به نقل از نیواطلس، ایروماین در سال ۲۰۲۲ خاطرنشان کرد که مواد خود را در کارخانه سازنده مواد شیمیایی BASF Corporation در میشیگان آزمایش کرده است. سیستم انرژی باد بدون حرکت به تازگی در کارخانه MINI بی‌ام‌و نصب شده است که اولین نمونه از این نوع در بریتانیا است.

این توربین‌ها علاوه بر اثرات کوچکشان، ساخت و نگهداری ارزانی نیز دارند. این شرکت می‌گوید که آنها از مواد قابل بازیافت و از یک ژنراتور مهر و موم شده استفاده می‌کنند که نیازی به روغن کاری دوره‌ای ندارد و باید ۲۰ سال عمر کند.

تامین انرژی کارخانه بی‌ام‌و با توربین‌های بادی بی‌حرکت

این توربین‌ها چگونه کار می‌کنند؟

این توربین‌ها در لبه‌های سقف ساختمان‌ها، رو به جهت باد قرار می‌گیرند. هنگامی که باد از لبه ساختمان می‌گذرد، سرعت می‌گیرد، بر روی ایرفویل‌های عمودی که در دو طرف ستون مرکزی مرتفع قرار دارند، جریان پیدا می‌کند. این یک منطقه کم فشار در پشت ستون ایجاد می‌کند که باعث مکش هوا از پایین دستگاه می‌شود و پروانه داخلی را برای تولید نیرو می‌چرخاند.

ایده بزرگ پشت توسعه این دستگاه‌های بادی این است که کار انرژی خورشیدی روی پشت بام را تکمیل کنند زیرا صفحات خورشیدی فقط زمانی که هوا آفتابی است می‌توانند انرژی تولید کنند و بنابراین به طور کلی سیستم قوی‌تری به وجود خواهد آمد. از آنجایی که آنها نیاز به فضای کوچکی دارند، فضای زیادی برای قرار دادن صفحات خورشیدی بین توربین‌ها وجود دارد.

اگر این پروژه اولیه با بی‌ام‌و موفقیت آمیز باشد، ایروماین امیدوار است که منجر به گسترش سیستم‌های آن در سراسر تاسیسات این شرکت خودروسازی در سایر نقاط جهان شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۰۶-۱۸ ۱۳:۵۵

این ایده شبیه ایده بادگیرهای جنوب کشور ماست که برای خنک کردن ساختمانها وایجاد جریان باد ساخته میشدند

avatar
۱۴۰۳-۰۶-۱۸ ۱۴:۰۱

ایران با این همه کویر و بیابان و منطقه باد خیز

avatar
۱۴۰۳-۰۶-۱۸ ۱۵:۳۳

در کتاب poweplant technology ایده اولین استفاده از انرژی باد به ایرانیان نسبت داده شده که از جمله‌ی آنها آسیاب های بادی است.

avatar
۱۴۰۳-۰۶-۱۸ ۱۷:۱۰

ایده درستی هست چون در لبه پشت بام شکاف ایجاد میشود و از این بهره اقای ایرمان به خوبی در چرخه صنایع شرکت بزرگ و موفق بی ام و در هزینه تولید و انرژی مصرفی هزینه و ضایعات و الوده نمودن هوای جو زمین برای حال و اینده

avatar
۱۴۰۳-۰۶-۱۹ ۲۳:۳۲

چرا در ایران از نور خورشید و باد به عنوان تامین برق کمکی و خانگی استفاده نمی شود