علی اسماعیلی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: برای سال تحصیلی جدید، پیشبینی ورود بالغ بر ۱۴۰۰ نفر به آموزش و پرورش استان را داریم که این تعداد از طریق ردیفهای استخدامی (آزمون) و فارغالتحصیلان دانشگاه فرهنگیان که حدود ۳۵۰ نفر هستند، محقق میشود.
وی با اشاره به اضافه ساعت کاری معلمان در جبران کمبود نیروی انسانی و آمار حدود ۱۴ هزار و ۷۰۰ نفر کادر آموزش و پرورش استان زنجان، گفت: پیشبینی میشود امسال مشکلی بهدلیل کمبود نیروی انسانی نداشته باشیم و از ابتدای مهر ماه معلمان بهصورت کامل در کلاسهای درس حاضر شوند.
اسماعیلی بیان کرد: امسال از نظر ثبت نام پایه اول ابتدایی در رأس جدول امتیازبندی وزراتخانه قرار گرفتهایم و در پایه میانی مقطع ابتدایی هم جایگاه دوم در کشور را کسب کردیم.
مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان درباره کمبود مدرسه در شهرکهای اقماری، بخصوص در شهر زنجان، اظهار کرد: سال گذشته بالغ بر ۲۲۰ کلاس درس از اداره کل تجهیز و نوسازی استان تحویل گرفتیم که رکود بالایی بود و نشاندهنده این است که اعتبارات کمیتههای برنامهریزی سمت و سوی ساخت مدارس را گرفته است.
او با اشاره به قدمت شهرکهای اقماری و ایجاد فضایهای جدید در قالب مساکن ملی، ادامه داد: با وجود بالا رفتن سرعت احداث و تعداد مدارس، قدری در این شهرکها محدودیت و مشکل داریم؛ ولی تلاش شده است این موضوع مدیریت شود.
اسماعیلی با اشاره به افتتاح مدرسهای در شرق زنجان و اختصاص زمینهایی برای احداث مدارس در این شهرکها، گفت: طبق اعلام اداره کل راه و شهرسازی استان، از برنامههای اجرایی سازمان ملی مسکن ساخت هشت باب مدرسه است که با پیگیری بیشتر این مسئله برطرف خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات