• پنجشنبه / ۱۵ شهریور ۱۴۰۳ / ۲۱:۴۳
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1403061509011
  • خبرنگار : 50040

دبیر ستاد ساماندهی سواحل گیلان:

رابطه مستقیم بی‌توجهی به نکات ایمنی و حوادث ناگوار/۱۳ نفر امسال در محدوده شناممنوع غرق شدند

رابطه مستقیم بی‌توجهی به نکات ایمنی و حوادث ناگوار/۱۳ نفر امسال در محدوده شناممنوع غرق شدند

ایسنا/گیلان دبیر ستاد ساماندهی سواحل گیلان، با اشاره به ادامه طرح سالم سازی دریا تا ۳۱ شهریورماه، گفت: متاسفانه عدم توجه برخی از مردم بومی و مسافران به نکات ایمنی جهت ورود به دریا، موجب حوادث ناگوار شد.

محمدمهدی نیازمند در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به آغاز طرح های سالم سازی دریا در استان گیلان از ۱۲ خردادماه، اظهار کرد: در طول ۳۰۷ کیلومتر نوار ساحلی استان، ۲۵ طرح سالم سازی دریا و ۱۸ شناگاه را تعریف کردیم.

وی با بیان اینکه آزادسازی سواحل با دستور شهید رئیسی از سال ۱۴۰۰ آغاز شده است، افزود: با توجه به دسترسی مردم به سواحل، مدیریت ساحل را با محوریت آموزش ناجیان غریق و نیروهای امدادی برای جلوگیری از تلفات در دریا دنبال کردیم.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گیلان با اشاره به صفر بودن غریق استان تا ۳۱ تیرماه، ادامه داد: متاسفانه عدم توجه برخی از مردم بومی و مسافران به نکات ایمنی جهت ورود به دریا، موجب حوادث ناگوار شد.

نیازمند با اشاره به ساعت فعالیت ناجیان غریق و نیروهای امداد و نجات از هشت صبح تا هشت شب، اضافه کرد: نیروهای ناجی و امدادی در ساعات دیگر مسئولیتی ندارند؛ این در حالی است که دو مورد از حوادث غرق شدگی اخیر بعد از ساعت هشت شب و در مناطق شنا ممنوع رخ داده است.

وی از شناسایی ۳۶۰ نقطه خطرآفرین در سطح سواحل استان خبر داد و تاکید کرد: از هم استانی ها و مسافران انتظار داریم به توصیه های ناجیان غریق توجه داشته باشند و از شنا کردن در مناطق ممنوعه پرهیز کنند.

دبیر ستاد ساماندهی سواحل گیلان با اشاره به غرق شدن ۱۳ نفر در سطح سواحل استان، گفت: این افراد در مناطق شناممنوع دچار حادثه شده اند؛ با توجه به پیش بینی های هواشناسی طی روزهای آینده شاهد طوفانی شدن دریا و ساحل خواهیم بود و لذا شنا کردن در دریا خطرناک است.

وی با بیان اینکه دریای خزر ویژگی های خاص خودش را دارد و در شرایط پیش روی و پس روی آب، با چاله های دریایی مواجه می شویم، افزود: دریا برای شناگران ماهر نیز می تواند خطرناک باشد، اما ناجیان غریق نسبت به دریا اشراف دارند و مسافران باید این تذکرات را جدی بگیرند تا شاهد داغدار شدن خانواده ها نباشیم.

نیازمند، با بیان اینکه ۸۴۰ نفر از نیروهای ناجی غریق دارای کارت و یاور منجی و امدادگر در سطح سواحل استان حضور دارند، خاطرنشان کرد: همیاران پلیس نیز در سطح سواحل از بروز ناهنجاری ها جلوگیری می کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha