• شنبه / ۱۰ شهریور ۱۴۰۳ / ۱۰:۴۰
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 1403061005730
  • خبرنگار : 71498

امید به آینده‌ای روشن برای صنعت نفت و گاز ایران

امید به آینده‌ای روشن برای صنعت نفت و گاز ایران

یک کارشناس حوزه انرژی گفت: برنامه‌های وزیر نفت با توجه به شرایط فعلی کشور و نیازهای صنعت نفت و گاز، بسیار جامع و متوازن است. اجرای صحیح و به‌موقع این برنامه‌ها می‌تواند به تقویت جایگاه ایران در بازار جهانی نفت و گاز و افزایش توان اقتصادی کشور منجر شود.

امین کاوه در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به برنامه‌های وزیر نفت برای افزایش تولید نفت و گاز گفت: یکی از اولویت‌های کلیدی که وزیر نفت به درستی به آن پرداخته، افزایش ظرفیت تولید است. این اقدام می‌تواند به تامین نیازهای داخلی و همچنین تقویت صادرات کمک کند و در نتیجه، باعث افزایش درآمدهای ارزی کشور شود.

وی افزود: یکی دیگر از محورهای مهم برنامه وزیر، توجه به سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های نفت و گاز است. توسعه میادین جدید و نوسازی تجهیزات و تاسیسات موجود، از جمله اقداماتی است که می‌تواند به بهبود عملکرد این صنعت و بهره‌وری بیشتر منابع منجر شود.

این کارشناس حوزه انرژی همچنین بر ضرورت افزایش تعاملات بین‌المللی در حوزه نفت و گاز تاکید کرد و گفت: وزیر نفت در برنامه‌های خود بر گسترش همکاری با کشورهای همسایه و جذب سرمایه‌گذاری‌های خارجی تاکید دارد. این رویکرد می‌تواند به انتقال تکنولوژی‌های نوین و افزایش بهره‌وری در صنعت نفت کشور کمک شایانی کند.

کاوه همچنین به اهمیت توجه به مسائل زیست‌محیطی و توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر اشاره کرد و گفت: توجه به محیط زیست و کاهش آلاینده‌ها باید جزو اولویت‌های اصلی باشد. وزیر نفت به درستی این موضوع را در برنامه‌های خود مورد توجه قرار داده و تلاش برای توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر می‌تواند گامی بلند در راستای پایداری زیست‌محیطی کشور باشد.

وی همچنین از لزوم همکاری و هماهنگی میان تمامی نهادهای مرتبط برای تحقق این برنامه‌ها سخن گفت و خاطرنشان کرد: حمایت از سیاست‌های وزیر نفت، به عنوان یک هدف ملی، باید در دستور کار قرار گیرد.

این کارشناس حوزه انرژی همچنین درباره انتصاب عظیمی‌فر به عنوان مدیرعامل جدید شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی از سوی وزیر نفت، گفت: شایسته‌گزینی و جوان‌گرایی، می‌تواند تحول تازه‌ای در صنعت نفت جاری کند. بی شک دانش، تجربه و انگیزه جوانی به انجام اقدام‌های پیشران و دانش‌بنیان در صنعت حساس پالایش و پخش کشور منجر خواهد شد.

به گفته کاوه با رویکرد مدیریتی نوین و استفاده از تکنولوژی‌های روز دنیا، می‌توان فرآیندهای کاری را در شرکت پالایش و پخش بهبود بخشید. رویکرد فعلی مدیریت، بر مبنای استفاده از داده‌ها و تحلیل‌های پیشرفته برای تصمیم‌گیری‌های استراتژیک است که این موضوع می‌تواند به افزایش بهره‌وری و کاهش هزینه‌های عملیاتی منجر شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۰۶-۱۰ ۱۳:۳۶

درود بردکترعظیمی فر