سرهنگ علی رحیمی افزود: شیوه واکنش به پدیدههای روزمره زندگی و روشهای حل مسئله در میزان وقوع جرایم علیه اشخاص تعیین کننده است و استفاده از روشهای قرنهای گذشته از جمله آدمربایی که مستقیما بر احساس امنیت کل افراد جامعه اثر میگذارد متأسفانه همچنان مردم استان را آزار میدهد هرچند تمامی این رخدادها بصورت ویژه توسط پلیس مورد رسیدگی قرار میگیرد و با همکاری خوب مردم، ریش سفیدان و معتمدین منجر به دستگیری مجرمان و آزادی گروگانها میشود.
وی در ادامه بیان کرد: نرخ آدمربایی در سیستان و بلوچستان نسبت به سایر استانها بیشتر است و در این زمینه انجام اقدامات و برنامههای فرهنگی و اجتماعی در سطوح مختلف باید عملیاتی شود و پیشگیری اجتماعی، کنشی و واکنشی باید در اولویت قرار گیرد.
این مقام انتظامی خاطرنشان کرد: قربانیان جرم آدمربایی که تا مدتها از مشکلات روحی روانی رنج میبرند نیز باید مورد توجه ویژه واحدهای درمانگر مربوطه قرار گیرند.
به گزارش ایسنا به نقل از فرماندهی انتظامی استان، رحیمی افزود: به منظور زدودن این خرده فرهنگ ناپسند از سیمای اجتماعی استان ضرورت دارد دلسوزان صدیق استان، نهادها و نخبگان فرهنگی، اجتماعی، مذهبی با همکاری رسانه ها ورود جدی کنند تا شاهد رشد شاخصهای توسعه یافتگی فرهنگی نیز در استان باشیم.
انتهای پیام
نظرات