• پنجشنبه / ۸ شهریور ۱۴۰۳ / ۱۶:۲۷
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1403060804925
  • خبرنگار : 50976

دبیر قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه:

رشد اقتصادی، امید و نشاط را برای پاسداری از نظام به‌وجود می‌آورد

رشد اقتصادی، امید و نشاط را برای پاسداری از نظام به‌وجود می‌آورد

ایسنا/فارس دبیر قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه با تأکید بر اینکه با رشد اقتصادی و بهبود وضعیت معیشت مردم می‌توان امید و نشاط را برای پاسداری از نظام به‌وجود آورد، بر ضرورت همبستگی و کمک به دولت برای سازندگی و رونق تولید در مناطق محروم تأکید کرد.

سردار سید ضیاءالدین حزنی امروز (هشتم شهریور ماه) در همایش تجلیل از کارآفرینان و گروه‌های جهادی شهر شیراز و آیین آغاز عملیات اجرایی مرمت ۵۰۰ واحد مسکن محرومین شهر شیراز، گفت: کمک به کاهش فقر، محرومیت و حل مشکلات مردم محروم و ستمدیده و همچنین پیوند مردم با نظام و ایجاد محبوبیت و اثبات کارآمدی نظام از اهداف کمیته محرومیت‌زدایی است.

وی با تأکید بر اینکه مساجد در کشور ما بخصوص بعد از شیوع کرونا، مظلوم واقع شده‌اند، اظهار کرد: تعداد مساجد استان ۴۵۱۶ باب و تعداد اماکن مذهبی ۹۹۷۹ باب است و با توجه به اینکه جمعیت استان ۴ میلیون و ۸۵۱ هزار و ۲۷۴ نفر است، فارس نیازمند احداث مسجد جدیدی نیست.

حزنی با تأکید بر اینکه با رشد اقتصادی و بهبود وضعیت معیشت مردم می‌توان امید و نشاط را برای پاسداری از نظام به‌وجود آورد، بیان کرد: نمایش شکوه نظام اسلامی با ترمیم خرابی‌ها و آبادانی مملکت انجام می‌شود. بنابراین باید برای ایجاد همبستگی بین مردم و نظام اسلامی در سازندگی، توسعه و رونق تولید محصولات کشاورزی در مناطق محروم به دولت کمک کنیم.

وی جلوگیری از مهاجرت بی‌رویه از روستاها به شهرها را یکی از نکات مهم دانست و گفت: مهیا کردن زمینه‌های کار و اشتغال در مناطق محروم و جلوگیری از هدر رفتن نیروی کار و ارتقای سطح امنیت پایدار، سلامت، بهداشت، کاهش شرارت و بزهکاری در مناطق محروم کشور از اهداف و اهمیت اجرای پروژه محرومیت‌زدایی در قرارگاه مرکزی جهاد سازندگی سپاه است.

حزنی اظهار کرد: ۸۵ درصد پروژه‌های محرومیت‌زدایی عموماً کوچک، زودبازده، عام‌المنفعه، بدون پیچیدگی‌های فنی و تخصصی، قابل اجرا توسط ساکنان بومی و محبوبیت‌زا برای نظام جمهوری اسلامی است که در راستای برقراری امنیت پایدار و کارآمدی نظام در مناطق دورافتاده، محروم، صعب‌العبور، مرزی و حساس اجرا می‌شود.

دبیر قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اولویت‌های غیرعمرانی را برشمرد و افزود: فراهم کردن امکانات تحصیل محرومین، برپایی بیمارستان‌های صحرایی، تهیه و توزیع سبد معیشتی، فراهم کردن زمینه ازدواج آسان، راه‌اندازی کارگاه‌های اشتغال‌زایی، تهیه و توزیع البسه و پوشاک، کمک به بیماران صعب‌العلاج، تامین سبدهای بهداشتی و درمانی از اولویت‌های قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه است.

اجرای ۶۲۹۹۰ پروژه توسط جهاد سازندگی در کشور

وی ادامه داد: قرارگاه جهاد سازندگی و محرومیت‌زدایی سپاه از ابتدای تشکیل تا به حال بیش از ۱۲ هزار و ۲۴ پروژه عمرانی و ۵۰ هزار و ۹۶۶ پروژه غیرعمرانی داشته است که جمعاً ۶۲ هزار و ۹۹۰ پروژه عمرانی، غیرعمرانی، امنیت غذایی و اشتغال‌زایی در عرصه‌های آب‌رسانی، آموزشی، فرهنگی، معیشتی، مذهبی، کشاورزی، سلامت، اقتصاد، مقاومتی، حمایتی، امدادرسانی، پوشش مومنانه و ازدواج آسان را در استان اجرا کرده است.

دبیر قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: برای اجرای این پروژه‌ها تاکنون بیش از ۱۱۲۲ میلیارد و ۷۱۳ میلیون تومان هزینه شده است.

حزنی بیان کرد: قرارگاه جهاد سازندگی و محرومیت‌زدایی سپاه با همکاری قرارگاه احمد بن موسی (ع) از سال ۱۳۹۶ تاکنون ۳۳۷۹ پروژه عمرانی و ۱۷۴ هزار و ۱۴۰ برنامه غیرعمرانی و جمعاً ۱۷۷ هزار و ۵۱۹ پروژه و برنامه عمرانی، غیرعمرانی، امنیت غذایی، اشتغال و فرهنگی با اعتبار ۱۸۴ میلیارد و ۶۶ میلیون تومان داشته است.

وی با بیان اینکه عمده‌ترین مشکلات ناشی از فقر و محرومیت بیکاری، اعتیاد، طلاق و ناکارآمدی اقتصادی کشور است، گفت: براساس گزارش مرکز آمار ایران درباره نیروی کار، استان سیستان سیستان و بلوچستان با ۱۲.۳ درصد بیشترین نرخ بیکاری را به خود اختصاص داده است و فارس با ۶.۲ درصد در رتبه ۲۴ کشور قرار دارد.

حزنی با اشاره به اینکه حدود چهار میلیون نفر مصرف‌کننده مستقیم و غیرمستقیم مواد مخدر در کشور وجود دارد، اظهار کرد: حدود ۱۵ میلیون نفر درگیر مواد مخدر هستند و بالاترین نرخ شیوع اعتیاد در جامعه دانش‌آموزی به ترتیب در استان‌های خراسان جنوبی، فارس، سمنان، البرز و خوزستان است و بالاترین نرخ مواد مخدر به ترتیب در استان‌های خوزستان، چهارمحال بختیاری، فارس، خراسان شمالی، مرکزی، سیستان و بلوچستان، گلستان و کرمانشاه است.

دبیر قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه افزود: در نظام، مقام‌ها بالا و پایین می‌شوند، ولی مردم ثابت می‌مانند. بنابراین باید هوای مردم را داشته باشیم، این میزهای مدیریت، امتحان ما است که باید ما را متوجه مسئولیت‌های‌مان، فقر، محرومیت و عقب‌ماندگی‌ها کند و به‌دنبال ارزش معنوی کارها باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha