• پنجشنبه / ۸ شهریور ۱۴۰۳ / ۱۵:۵۴
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 1403060804907
  • خبرنگار : 50657

یک کارشناس مسائل سیاسی:

افراد تندرو با افزایش سطح آگاهی مردم بیشتر در انزوا قرار می‌گیرند

افراد تندرو با افزایش سطح آگاهی مردم بیشتر در انزوا قرار می‌گیرند

ایسنا/قزوین یک کارشناس مسائل سیاسی گفت: دیدگاهی که ترور را برنامه‌ریزی می‌کند در نظر مردم ذلیل است و ترور نیز اقدامی از سر ضعف تلقی می‌شود.

علی‌اکبر قبادی به‌مناسبت هشتم شهریور، روز ملی مبارزه با تروریسم در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به مسئله ترور به‌عنوان یک موضوع ضد اخلاقی و ضد بشری، اظهار کرد: ترور به معنی حذف فیزیکی از طریقی غیرمعمول استف گاهی ممکن است افراد در نبرد و مبارزه حذف شوند، اما در برخی مواقع ممکن است فرد به طرق مخفی و در عملی ناجوانمردانه حذف فیزیکی یا ترور شخصیتی شود که در هر دو صورت، امری مذموم و غیرمعمول رخ داده است.

وی ادامه داد: اگر به تاریخ نگاه کنیم، می‌بینیم ترور رفتار افراد تندرو و نژادپرست است. همان‌طور که در تاریخ می‌بینیم پدر حضرت محمد (ص) توسط یهودیان افراطی ترور شد.

وی گفت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی ما شاهد ترور شخصیت‌های مهم و اثرگذار انقلاب بودیم و این رفتار بخصوص توسط گروهک منافقین با شدت زیادی انجام شده است، این گروه که توانایی مقابله با جمهوری اسلامی ایران را نداشت، تلاش کرد تا با ترور شخصیت‌های اثرگذار به کشور ضربه بزند، از جمله ترور شهید مطهری توسط گروهک تروریستی فرقان و ترور شهیدان بهشتی، باهنر، رجایی و شهدای محراب توسط منافقین که همه به‌صورت ناجوان مردانه اتفاق افتاد.

قبادی بیان کرد: ترور شهید اسماعیل هنیه در ایران توسط رژیم اشغالگر قدس و ترور سردار شهید قاسم سلیمانی همه با هدف ضربه زدن به هدفی بوده است که این اشخاص در آن جهت تلاش می‌کردند؛ ولی اثر ترور مقطعی است و در بلندمدت به ضرر ترورکننده است، چون نفرت مردم از ایادی ترور آشکار می‌شود و موج آگاهی به ضرر تفکر پشت ترور است.

این استاد دانشگاه اظهار کرد: ایران بیش از ۱۷ هزار شهید ترور در اوایل انقلاب دارد و اکنون تاریخ گواهی می‌دهد که آیا انجام‌دهندگان ترور در نگاه مردم منفورند یا مقبول؟ ترور از دیدگاه اسلام امری تقبیح و رد شده است، چون قوانین اسلامی جوانمردانه هستند و ما در سیره اهل‌ بیت (ع) می‌بینیم که گاهی امکان حذف دشمنان از این طریق وجود داشته است، اما به این امر رضایت نداده‌اند.

وی ادامه داد: ایادی ترور ممکن است به‌صورت مقطعی به هدف خود برسند، ولی باید بر این موضوع تأکید کرد که با حذف چهره‌هایی مانند شهید سلیمانی و شهید هنیه، علاوه بر جایگزین شدن این افراد، انگیزه‌های مضاعف برای مبارزه و شهادت‌طلبی و مقاومت ایجاد شده است. درباره شهید مطهری نیز اندیشه‌های ایشان با شهادت متوقف نشد، بلکه مکتب و دیدگاه ایشان بسط پیدا کرد و بیش از گذشته مورد تحقیق و پژوهش و توجه قرار گرفت.

او گفت: باید به یاد داشته باشیم که ترور عملی از روی ضعف است و ترورکننده هم این اقدام را از سر ناتوانی و ناکامی در رسیدن به اهدافش انجام می‌دهد، لازم است جامعه نسبت به این امر آگاهی داشته باشد. هرقدر سطح اطلاع و آگاهی بیشتر شود افراد تندرویی که این دیدگاه را دارند، بیشتر در انزوا قرار می‌گیرند.

قبادی اضافه کرد: می‌توان بر این نکته تأکید کرد که جهاد تبیین در این راستا معنا می‌یابد و هرقدر بتوانیم تشریح کنیم که راهکارهای دشمن برای آسیب زدن خدعه‌آمیز است، بر جلوگیری از آن هم کمک کرده‌ایم.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha