مجتبی داودآبادی در مراسم ایستگاه برق ۶۳.۲۰ کیلو ولت نورآباد با اشاره به اینکه ظرفیت تولید برق در لرستان ۱۰۲۴ مگاوات است، اظهار کرد: وجود دو نیروگاه حرارتی خرم و سیکل ترکیبی همچنین نیروگاه برق آبی رودبار باعث شده ظرفیت تولید برق لرستان از مصرف آن بیشتر باشد.
وی افزود: علاوه بر این ۳۶ مگاوات ظرفیت کوچک و پراکنده در استان وجود دارد.
مدیرعامل شرکت برق منطقهای باختر با اشاره به وجود ۵۸ ایستگاه برق فشارقوی در لرستان که شامل یک پست ۴۰۰ کیلوولت، ۹ پست ۲۳۰ ولت و ۴۸ پست ۶۳ کیلوولت است، گفت: وجود این ۵۸ ایستگاه باعث شده ظرفیتی بیش از ۵ هزار و ۳۰۰ مگاولت آمپر داشته باشیم که یک زیر ساخت قوی برق محسوب میشود.
داودآبادی بیان کرد: باتوجهبه اینکه لرستان و منطقه باختر در میانه شبکه برق کشور قرار دارد تبادل و ترانزیت انرژی در آن بالا است.
وی با اشاره به پیکبار استان که ۸۶۰ مگاوات است همچنین تولید و ظرفیت ایستگاه خطوط گفت: ضریب بهرهبرداری استان یعنی تأسیسات نصب شده و آنچه ما بهرهبرداری میکنیم ۳۵ درصد است و این یعنی اینکه ظرفیت خالی و مناسب در اکثر شهرستانها برای سرمایهگذاری در بخشهای مختلف مولد وجود دارد.
مدیرعامل شرکت برق منطقهای باختر در خصوص برق نورآباد هم توضیح داد: نورآباد با ۷۲ هزار نفر جمعیت و با ثبت ۹۰ مگاوات مصرف درگذشته با مشکل افت ولتاژ مواجه بود، اما با پیگیری انجام شده و بهرهبرداری از پروژ پست ۶۳ ولت شاهد افزایش ولتاژ و کیفیت برق هستیم.
انتهای پیام
نظرات