ابراهیم نعیمی ۸ شهریور در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه آیین نامه حمایت از دانشجویان اشتغالآفرین به زودی ابلاغ خواهد شد، افزود: فارغالتحصیلان جامعه دانشجویی بدون مهارت هستند و برای حل این نقیصه دانشجویانی که مهارت دارند مورد حمایت قرار میگیرند تا آنها بتوانند به دانشجویان دیگر این مهارت را انتقال دهند.
وی ادامه داد: حمایت از دانشجویان اشتغالآفرین سبب انتقال مهارت نو به مجموعه دانشجویان کشور خواهد شد.
نعیمی خاطرنشان کرد: مهارتی که دانشجویان دارند ممکن است متناسب با رشته تحصیلی باشد یا نباشد.
معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان وزارت علوم با بیان اینکه برای انتقال مهارت هر ساله این دانشجویان را در قالب گردهمایی دور هم جمع میکنیم تا الگودهی با جامعه دانشگاهی داشته باشیم، افزود: این افراد نیز با پرداخت وام و تسهیلات حمایت میشوند.
وی در خصوص کارنامه سلامت دانشجویان بیان کرد: این کارنامه مساله جدی ماست و در بدو ورود به دانشگاه دانشجویان غربالگری میشوند و با یک پرسشنامه حاوی ۵۲ سوال سنجش میشوند و از این طریق افرادی که دارای افکار جدی خود آسیب نظیر خودکشی، افت تحصیلی، افسردگی، اختلالات خلقی، وسواس و… هستند شناسایی میشوند.
نعیمی ادامه داد: برای افرادی که دارای اختلالات درجه یک هستند پرونده تشکیل میدهند و تحت درمان قرار میگیرند؛ برای مابقی افراد که نیازمند کسب مهارت، دانش وآگاهی در حوزه زندگی سالم دانشجویی، تابآوری و مدیریت هیجانات و کنترل خشم و حل مساله هستند؛ کارگاههایی برگزار میکنیم.
معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان وزارت علوم از برگزاری ۱۵ هزار کارگاهآموزشی در دورههایی با محوریت مهارتهای مختلف زندگی خبر داد و گفت: جشنواره سلامت با هدف گفتمانسازی و ارتقای سواد سلامت در جامعه دانشجویی طراحی و در دو مرحله برگزار شده که اختتامیه آن دهم مهرماه با حضور وزیر علوم برگزار خواهد شد.
نعیمی با بیان اینکه سلامت برای دانشجویان شامل سلامت اجتماعی، معنوی، روانی و جسمانی است، اضافه کرد: در جشنواره سلامت محورهایی طراحی شده تا دانشجویان با هم به رقابت بپردازند و در فضایی قرار بگیرند که سواد سلامت خود را ارتقا دهند.
انتهای پیام
نظرات