• چهارشنبه / ۷ شهریور ۱۴۰۳ / ۱۰:۳۶
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 1403060703888
  • خبرنگار : 71983

رئیس اتاق ایران و عراق:

چرا پول‌های آزاد شده ثبت‌نام خودرو، بازارها را برهم نمی‌زند؟/ به جوسازی دلالان توجه نکنید

چرا پول‌های آزاد شده ثبت‌نام خودرو، بازارها را برهم نمی‌زند؟/ به جوسازی دلالان توجه نکنید

عضو اتاق بازرگانی ایران معتقد است دلالان بازار ارز با جوسازی و شایعه پراکنی در صدد سوء استفاده از آزادسازی پول‌های بلوکه‌شده ثبت‌نام خودرو هستند.

یحیی آل‌اسحاق، رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق  در گفتگو با ایسنا در خصوص شائبه ورود پول‌های آزادشده ثبت‌نام خودرو به بازار ارز گفت: برخی ادعا می‌کنند پول‌های آزادشده که تا چندی پیش برای ثبت‌نام خودرو در بانک‌ها بلوکه شده بود، بلافاصله به بازار ارز و طلا سرازیر خواهد شد که این ادعا کاملا غلط است. در واقع این پول‌ها به همان جایی می رود که قبلا بوده و بعید است به جز سپرده در بانک‎ها به بازار دیگری برود. 

وی افزود: هر چند برخی افراد نیز شاید جای مشخصی برای سرمایه‌گذاری نداشته باشند و فکر کنند شرایط جدیدی برایشان پیش آمده و تحت تاثیر فضاسازی دلالان و سوداگران، پول خود را به سمت بازار ارز و طلا ببرند که این عده نیز بسیار اندک هستند. 

این فعال اقتصادی ادامه داد: معتقدم سوداگران بازار ارز از هر فرصتی برای سوق دادن مردم به سرمایه گذاری در این بازار استفاده کرده و به فکر کسب سود از ایجاد موج هیجانی در بازار هستند. به عنوان مثال حتی اگر ادعا شود در کره مریخ، آب پیدا شده، باز هم دلالان بازار این موضوع را به ارز ربط می دهند تا با ایجاد هیجانات کاذب بتوانند از دارایی و سرمایه مردم ناآگاه سوء استفاده کنند. البته درآمد و کاسبی این سوداگران و دلالان هم در همین موارد است و این افراد بلافاصله بعد از هر اتفاقی سعی در ایجاد اخلال و هیجان در بازار دارند. 

آل اسحاق خاطر نشان کرد: پیش از این هم شاهد آن بودیم بعد از آزاد شدن پول‌های بلوکه، اتفاق خاصی نمی افتاد و سرمایه مردم به همانجایی باز می‌گشت که قبل از بلوکه شدن پول در آنجا نگهداری می شد. این بار نیز بعید است این حجم از سرمایه فورا تبدیل به طلا و ارز شود، چراکه در یک سال و نیم اخیر ثابت شده، سود سپرده بانکی بازدهی بیشتری نسبت به سرمایه‌گذاری در بازار ارز دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۰۶-۰۷ ۱۳:۵۷

با اعدام وتبعید بعضی از دلالان زالو صفت نوکیسه می توان جو بازار ها را تا ابد کنترل کرد تا درس عبرتی برای سرگردنه گیران باشد

avatar
۱۴۰۳-۰۶-۰۷ ۱۵:۱۷

اگر بهره حقیقی مثبت باشه تورم ایجاد نمیشه متاسفانه از سال 96 تا پارسال بهره منفی بوده یعنی تورم 50 60 ولی بهره 20.... فرزین اولین بار بهره حقیقی را مثبت کرد خاندوزی مخالف بود به خاطر سفته بازهای بورس...مقابله تورم مهم تر از چارتا بورسی است

avatar
۱۴۰۳-۰۶-۱۰ ۲۱:۳۸

پول‌های آزاد شده منتظر اعلام قرعه کشی هستند

avatar
۱۴۰۳-۰۶-۱۱ ۰۶:۵۲

تشنگی بازار خودرو کاذب هست و در حال حاضر کمتر از ۲۰ درصد افراد ثبت نام کننده برای خودرو جهت رفع نیاز خود اقدام می کنند و ۸۰ درصد دیگر فقط به خاطر سود و رانت ثبت نام می کنند.باید دولت ابتدا خانوارهای فاقد خودرو براساس استعلام را در اولویت قرار دهد.