یحیی آلاسحاق، رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق در گفتگو با ایسنا در خصوص شائبه ورود پولهای آزادشده ثبتنام خودرو به بازار ارز گفت: برخی ادعا میکنند پولهای آزادشده که تا چندی پیش برای ثبتنام خودرو در بانکها بلوکه شده بود، بلافاصله به بازار ارز و طلا سرازیر خواهد شد که این ادعا کاملا غلط است. در واقع این پولها به همان جایی می رود که قبلا بوده و بعید است به جز سپرده در بانکها به بازار دیگری برود.
وی افزود: هر چند برخی افراد نیز شاید جای مشخصی برای سرمایهگذاری نداشته باشند و فکر کنند شرایط جدیدی برایشان پیش آمده و تحت تاثیر فضاسازی دلالان و سوداگران، پول خود را به سمت بازار ارز و طلا ببرند که این عده نیز بسیار اندک هستند.
این فعال اقتصادی ادامه داد: معتقدم سوداگران بازار ارز از هر فرصتی برای سوق دادن مردم به سرمایه گذاری در این بازار استفاده کرده و به فکر کسب سود از ایجاد موج هیجانی در بازار هستند. به عنوان مثال حتی اگر ادعا شود در کره مریخ، آب پیدا شده، باز هم دلالان بازار این موضوع را به ارز ربط می دهند تا با ایجاد هیجانات کاذب بتوانند از دارایی و سرمایه مردم ناآگاه سوء استفاده کنند. البته درآمد و کاسبی این سوداگران و دلالان هم در همین موارد است و این افراد بلافاصله بعد از هر اتفاقی سعی در ایجاد اخلال و هیجان در بازار دارند.
آل اسحاق خاطر نشان کرد: پیش از این هم شاهد آن بودیم بعد از آزاد شدن پولهای بلوکه، اتفاق خاصی نمی افتاد و سرمایه مردم به همانجایی باز میگشت که قبل از بلوکه شدن پول در آنجا نگهداری می شد. این بار نیز بعید است این حجم از سرمایه فورا تبدیل به طلا و ارز شود، چراکه در یک سال و نیم اخیر ثابت شده، سود سپرده بانکی بازدهی بیشتری نسبت به سرمایهگذاری در بازار ارز دارد.
انتهای پیام
نظرات