محمدرضا یوسفی مهر در گفتوگو با ایسنا با اشاره به ظرفیتهای موجود در استان و مزیتهای خوبی که در حوزههای کشاورزی و گردشگری دارد، اظهار کرد: جهاد دانشگاهی میتواند با ورود به این حوزهها با شرکتهای دانش بنیان که اغلب از نخبههای دانشگاهی تشکیل شده است به حل مشکلات استان کمک کند.
وی افزود: جهاد دانشگاهی مازندران با کمک سازمان تجاری سازی اقتصاد دانش بنیان این نهاد در خصوص راه اندازی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی با کمک پارک علم و فناوری استان ورود پیدا کرده است.
یوسفیمهر تصریح کرد: ایجاد پردیس در اراضی جهاد دانشگاهی مازندران که سایت تحقیقاتی چپکرود مد نظر است، میتواند در خدمت شرکتهای دانش بنیان برای ورود دانشهای تحصیل شده در آن حوزه برای بکارگیری در صنعت کشاورزی و گردشگری باشد.
رئیس جهاد دانشگاهی مازندران با اشاره به زیرساخت هایی که این نهاد در استان دارد، اظهار کرد: با مکانیزم و ساختاری که سازمان تجاری سازی اقتصاد دانش بنیان در این مسیر مهیا کرده است، سرمایه گذاران میتوانند جهت ایجاد و انجام فعالیت های مشترک که قابل بهرهبرداری و سوددهی زیاد است، حضور پیدا کنند.
این مسئول ادامه داد: روزهای گذشته نشستی که با دستگاههای اجرایی و دانشگاهها داشتیم ۹ دستگاه اجرایی در مازندران جهت انعقاد قرارداد تفاهم نامه همکاری برای ایجاد پردیس، معرفی شرکتهای دانش بنیان و فعالیت در حوزه علمی و پژوهشی با جهاد دانشگاهی اعلام آمادگی کردند.
انتهای پیام
رئیس جهاد دانشگاهی مازندران:
جهاد دانشگاهی مازندران اقدام به راهاندازی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی کرده است
ایسنا/مازندران رئیس جهاد دانشگاهی مازندران گفت: این نهاد با کمک سازمان تجاری سازی اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی در خصوص راه اندازی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی با کمک پارک علم و فناوری استان ورود پیدا کرده است.
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات