امین طاهری گراوند در گفتوگو با ایسنا در خصوص طرح دستیار فناور، اظهار کرد: در راستای بهبود توانمندی دانشجویان در حوزه مهارتهای مرتبط با کسب و کار و توسعه فردی دانشجو، این طرح دستیار فناور در نظر گرفته شده است.
وی گفت: ضرورت دارد هر دانشجویی مهارتهای مرتبط با کارآفرینی، کار تیمی، دانش تجاری و پیشگامی در عرصه فناوری و نوآوری را آموزش ببینند.
رئیس پارک علم و فناوری لرستان بیان کرد: این طرح بر اساس هدایت هدفمند آموزههای دانشجویان در راستای استفاده کاربردی و کسب تجربه عملی جهت شکلگیری دانشگاه جامعه محور، پاسخگو و کارآفرین و ایجاد انگیزه و حس امید و نشاط و القای تفکر آموزش پویا در دانشجویان و با هدف تربیت نیروی متخصص تنظیم و برنامهریزی شده است.
طاهری گراوند اضافه کرد: دانشجویانی که در حوزه دانشبنیان فعالیت دارند میتوانند درخواست و رزومه خود را به شرکتهای دانشبنیان ارسال کنند و چنانچه مورد تائید شرکت قرار گرفت حقوق او به مدت شش ماه شرکت دانشبنیان تقبل میکند.
وی با بیان اینکه پارک علم و فناوری لرستان دارای ۲۲۲ شرکت و واحد فناور و پنج مرکز رشد در شهرستانهای بروجرد، دورود، الیگودرز، دلفان و خرمآباد است، یادآور شد: ۸۱۷ نفر در شرکتهای فناور پارک علم و فناوری استان اشتغال دارند.
رئیس پارک علم و فناوری لرستان با بیان اینکه هماکنون ۴۳ دستیار فناور در واحدهای فناور و دانشبنیان پارک علم و فناوری لرستان مشغول هستند، گفت: برای سال تحصیلی جدید واحدهای فناور و دانشبنیان این پارک برای جذب کارآموز و نیروی کار اعلام نیاز خواهند کرد.
طاهری گراوند اضافه کرد: در صورت جذب دانشجویان در واحدهای فناور، دستمزد و بیمه از سوی پارک به دانشجو پرداخت میشود و از طرفی پس از پایان دوره آموزشی گواهی مربوطه از سوی پارک به دانشجو داده میشود و نشان میدهد که دانشجوی مذکور مهارت لازم را در زمینه تخصصی مورد نظر دارد.
وی گفت: چنانچه دانشجو مورد تایید شرکت باشد امکان جذب برای او در شرکت دانشبنیان مهیاست.
انتهای پیام
نظرات