• دوشنبه / ۵ شهریور ۱۴۰۳ / ۱۱:۲۴
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1403060502355
  • خبرنگار : 50228

یک پیشکسوت:

کادرفنی نفت آبادان چرا اجازه داد تیم به لیگ یک سقوط کند؟

کادرفنی نفت آبادان چرا اجازه داد تیم به لیگ یک سقوط کند؟

ایسنا/خوزستان یک پیشکسوت فوتبال با اشاره به وضعیت نفت آبادان برای حضور در لیگ یک، گفت: سوال من این است که کادرفنی نفت در هشت بازی پایانی لیگ برتر که هدایت تیم را برعهده داشت، اصلا چرا اجازه داد تیم سقوط کنند که الان به دنبال این هستند که با هزینه زیادی که صورت گرفته، تیم را خیلی با سرعت مجددا لیگ برتری کنند؟

عبدالرضا شاه‌غریب در گفت و گو با ایسنا، در واکنش به این سوال که نفت آبادان تا چه اندازه مهیای صعود به لیگ برتر شده است؟ اظهارکرد: در ابتدا از مسئولان و دست اندرکاران باشگاه صنعت نفت آبادان دو سوال دارم؛ در این مدت که فوتبال نفت را اداره کرده‌اند، نگاه آن‌ها به شعار آبادان برزیلته چیست؟ همچنین صعود به چه قیمتی و بهایی باید انجام شود؟
او ادامه داد: کسانی که شعار آبادان برزیلته را سر می‌دهند هدف‌شان فقط این شعار و پرچم تیم نیست، بلکه این شعار را روی یک ساختار و سازماندهی مشخص با توجه به ماهیت فوتبال در خوزستان و آبادان سر می‌دهند. پس باید نگاه ویژه به استعدادهای فوتبالی آبادان شود زیرا تاکنون با بی‌توجهی خیلی از این استعدادها هرز رفته‌اند. معتقدم در حال حاضر نیز نگاه دوستان در صنعت نفت آبادان به شعار آبادان برزیلته فقط برای منافع خودشان است که باید برخوردموشکافانه نسبت به این موضوع داشت.
این مربی و کارشناس فوتبال عنوان کرد: باید کمی واقع بینانه به قضیه سقوط نفت آبادان به لیگ یک نگاه کرد؛ همیشه سقوط یک فرصت است که باید به ساختار، نگاه و برنامه‌ریزی جدید در بحثا تیم و آکادمی تبدیل شود. متاسفانه از سال ۱۳۸۰ که نفت آبادان به لیگ یک سقوط و بعد لیگ برتری شد، از همان زمان هیچ برنامه‌ریزی مجددی برای ساختارسازی و فوتبال صنعت نفت انجام نشد.
او بیان کرد: بارها پیش آمده که ۲۰ تا ۲۵ بازیکن وارد صنعت نفت آبادان شده‌اند و بعد هم به تیم‌های دیگر رفته اند و در آن سوی کار، برنامه‌ریزی لازم برای اسکلت‌سازی در نفت آبادان انجام نشده و در این زمینه نگاهی به آکادمی نیز صورت نگرفته است. همین موضوع جوان آبادانی و خرمشهری را به ورطه نابودی می‌برد. در دهه ۷۰ شاید ۹۹ درصد بازیکنان بومی تیم واقعا آبادانی و خرمشهری بودند ولی بعد از آن این نگاه تغییر کرد و صرفا مدیران و مسئولان به فکر منافع شخصی خود و جایگاه‌شان بوده و هستند و سوال من این است که هزینه ناکارآمدی این مدیران را چه کسانی باید پرداخت کنند، جز مردم؟
شاه‌غریب گفت: واقعا چرا از فرصت سقوط به لیگ یک برای برنامه‌ریزی چهار پنج ساله و با نگاه ویژه به فوتبال آبادان نگاه نمی‌شود؟ باید بحث آکادمی فعال شود. از سال ۱۳۹۰ به تدریج تیم‌های پایه صنعت نفت سقوط کردند و حتی در لیگ‌های استانی حضور دارند و این نشان می‌دهد که در ساختار آکادمی افراد کارآمد به کار گرفته نشدند و پول‌هایی که به باشگاه رسیده نیز در جای خود هزینه نشده است که از آن بهره ببرند.
او عنوان کرد: برای حضور صنعت نفت در فصل پیش روی لیگ یک نیز حدود ۲۵ بازیکن جذب شده و سوال من این است که کادرفنی در هشت بازی پایانی لیگ برتر که هدایت تیم را برعهده داشت، اصلا چرا اجازه داد تیم سقوط کنند که الان به دنبال این هستند که با هزینه زیادی که صورت گرفته، تیم را خیلی با سرعت مجددا لیگ برتری کنند؟ به نظرم هیات مدیره و کادرفنی به فکر جایگاه و منافع خود هستند. البته تا لیگ یک شروع نشود، نمی توانیم اظهارنظر واقعی درباره توان بازگشت نفت به لیگ برتر داشته باشیم.
انتهای پیام
  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha