ابوالفضل مهدیپور در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اینکه مرمت بقعه امامزاده عبدالله شوشتر به صورت دورهای صورت میگیرد اظهار کرد: در این مرحله از مرمت بیشتر بر روی ظاهر بنا و دیواره اصلی بقعه کار شد.
وی افزود: همچنین پشتبام بقعه امامزاده عبدالله با رعایت اصول لازم مرمت شد.
این دوستدار میراثفرهنگی با بیان اینکه بقعه امامزاده عبدالله از بناهای شاخص مذهبی شهرستان شوشتر است افزود: این بقعه در کنار پل تاریخی لشکر این شهرستان واقع شده است. در سالهای گذشته نیز اقداماتی برای مرمت بخشهای مختلف این بقعه تاریخی انجام گرفته بود.
او تاکید کرد: مرمت و ساماندهی بقعه امامزاده عبدالله شوشتر با هدف استحکامبخشی، حفاظت و معرفی هر چه بیشتر برای جذب گردشگر ادامه خواهد داشت.
مهدیپور خاطرنشان کرد: طرح مرمت و ساماندهی بقعه امامزاده عبدالله شوشتر اغلب مستمر بوده و به صورت دورهای توسط کارشناسان میراثفرهنگی انجام میشود.
به گزارش ایسنا، آرامگاه امامزاده عبدالله شوشتر یکی از آثار ملی ایران واقع در شهر شوشتر است. نسب این امامزاده به امام چهارم شیعیان میرسد. ساخت اولیه این بنا مربوط به دوره خلافت عباسی است و گمان میرود که بر روی خرابههای معبد آناهیتا ساخته شدهاست.
این بنا به دلیل دوره زمانی ساخت (دوره انتقال از دوره سلجوقی_ خوارزمشاهی به دوره ایلخانی) ساختار شکلی، نوع گنبد و سابقه تاریخی گنبد به عنوان نمونه پیشگام در معماری ایران به شمار میرود. این بنا در کنار پل بند لشکر یکی از میراث جهانی یونسکو قرار دارد.
بقعه امامزاده عبدالله شوشتر در ۱۳۲۱/۳/۲۰ با شماره ۳۶۴ در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسید.
انتهای پیام
نظرات