• یکشنبه / ۴ شهریور ۱۴۰۳ / ۱۳:۵۹
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1403060401918
  • منبع : بنیاد ملی نخبگان

با شاخص‌های رویدادهای مورد تائید بنیاد ملی نخبگان آشنا شوید

با شاخص‌های رویدادهای مورد تائید بنیاد ملی نخبگان آشنا شوید

رویدادهای مورد تائید بنیاد ملی نخبگان بر اساس شاخص‌های شیوه‌نامه ارزیابی و اعتبارسنجی رویدادهای نخبگانی شناسایی می‌شوند.

به گزارش ایسنا، بنیاد ملی نخبگان با هدف تکمیل فرایند تواناسازی اجتماعات نخبگانی، از توسعه و تنوع رقابت‌ها، همایش‌ها و مسابقه‌ها در زمینه‌ها و سطوح مختلف استقبال و از برگزیدگان آنها حمایت می‌کند. به همین دلیل برگزیدگان رویدادهای مورد تأیید بنیاد، متناسب با موضوع رویداد و سطح آن، مشمول تسهیلاتی از جمله «پشتیبانی از طرح برگزیده» با هدف توسع طرح و «پشتیبانی از فرد برگزیده» با هدف توانمندسازی و تأثیرگذاری می‌شوند.

به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان، هریک از رویدادهای نخبگانی بر اساس شاخص‌های زیر و مبتنی بر ارزیابی اطلاعات آنها(مطابق شیوه‌نامه) شناسایی می‌شوند.

با شاخص‌های رویدادهای مورد تائید بنیاد ملی نخبگان آشنا شوید

همچنین، کارگروه ارزیابی بر اساس سطح رویداد تأیید شده، تسهیلات همچون لوح تقدیر، جایزه نقدی، تسهیلات توانمندسازی طرح و لحاظ امتیاز در شیوه‌نامه‌های بنیاد را به برگزیدگان اعطا می‌کند که این تسهیلات، بر اساس میزان مشارکت برگزیدگان(در خصوص رویدادهایی که در آن طرح یا اثری معرفی و برگزیده می­‌شود) و تطابق دانش، تجربه و سایر اقتضائات(سن، شغل و ...) با موضوع طرح برگزیده است.

رویدادهای مورد تأیید بنیاد ملی نخبگان تاکنون، به شرح ذیل هستند:

۱. جشنواره جوان خوارزمی

۲. جشنواره بین‌المللی خوارزمی

۳. جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی

۴. جشنواره بین‌المللی فارابی

۵. جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی

۶. جشنواره تحقیقات صنعتی سلمان فارسی نیروهای مسلح

۷. مسابقات بین‌المللی ربوکاپ آزاد ایران

۸. مسابقه ملی فناوری نانو

۹. المپیاد دانش‌آموزی علوم و فناوری نانو

۱۰. مجموعه رقابت‌های تخصصی فن‌آورد

۱۱. مسابقات بین‌المللی کن‌ست ایران

۱۲. جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران

۱۳. جشنواره حرکت

بنیاد ملی نخبگان با توجه به مأموریت‌های خود ذیل «سند راهبردی کشور در امور نخبگان»، ایستگاه‌های مسیر نخبگی را شناسایی و با کمک نهادهای مرتبط برای پشتیبانی از مشمولان هر ایستگاه برنامه‌ریزی کرده است.

رویکرد بنیاد ملی نخبگان شناسایی «اجتماعات نخبگانی» از طریق رصد رفتار و فعالیت‌های نخبگانی آنان در تمامی حوزه‌ها شامل: علم، فناوری، فرهنگ، نوآوری، قرآن، هنر، ادب و... و همچنین توسعه فعالیت‌های نخبگانی آنان با همکاری همه دستگاه‌های ذی‌ربط برای اثرگذاری مناسب آنان در جامعه تخصصی خود است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha