به گزارش ایسنا، این نهاد سازمان ملل همچنین اعلام کرد، از اواسط ژانویه سال جاری میلادی نزدیک به ۲۴۰ هزار کودک شش ماهه تا ۵ ساله در نوار غزه با علائم سوءتغذیه شناسایی شده است.
به نوشته روزنامه گاردین، اکثر کودکان زیر پنج سال در غزه تمام روزهای خود را بدون خوردن چیزی سپری میکنند.
به گفته سازمان جهانی بهداشت، ۸۵ درصد از مردم در غزه حداقل یک روز را بدون غذا سپری کردهاند.
این آژانس همچنین اعلام کرد، از مرکز درمان سوءتغذیه در «کمال عدوان»، یکی از چهار مرکز درمانی که پس از بمباران شدید اسرائیل همچنان در غزه فعال است، حمایت میکند.
آژانس هماهنگ کننده امور بشردوستانه سازمان ملل متحد در به روز رسانی گزارش خود اعلام کرد که میزان کمکهای غذایی وارد شده به غزه در ماه ژوئیه به حداقل رسیده است.
آژانس همچنین اعلام کرد، در ماه ژوئیه تعداد کودکان مبتلا به سوء تغذیه حاد در شمال غزه چهار برابر بیشتر از ماه مه بود، در حالی که در جنوب که کمکها در دسترستر و درگیری کمتر است، این تعداد بیش از دو برابر شده است.
«ولکر تورک»، کمیسیونر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد، گفته است که محدودیتهای رژیم صهیونیستی برای ورود کمکهای بشردوستانه به غزه ممکن است مصداق جنایت جنگی قحطی عمدی باشد.
ورود به غزه توسط مقامات اسرائیلی کنترل میشود، عبور و مرور نیاز به مجوز نظامی دارد، جادهها با آوار آسیب دیدهاند، کمبود سوخت وجود دارد و برق و شبکههای ارتباطی به سختی کار میکنند.
انتهای پیام
نظرات