• یکشنبه / ۴ شهریور ۱۴۰۳ / ۰۶:۱۰
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1403060401700
  • خبرنگار : 50040

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان خبر داد

واردات محموله ۱۲۲۲ تنی تنه درخت با پوست برای نخستین بار

واردات محموله ۱۲۲۲ تنی تنه درخت با پوست برای نخستین بار

ایسنا/گیلان رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان، از واردات یک محموله ۱۲۲۲ تنی به تعداد ۱۳۰ هزار اصله از بندر کاسپین برای نخستین بار خبر داد و گفت: این محموله می تواند نیاز کارخانجات سلولزی را برطرف کند.

صالح محمدی در حاشیه تخلیه اولین محموله وارداتی چوب با پوست از کشور روسیه در بندر کاسپین، یکی از سیاست های وزارت جهاد کشاورزی را حفاظت و صیانت از جنگل ها و مراتع دانست و اظهار کرد: ما در استان های شمالی از جمله گیلان میراثدار جنگل های هیرکانی هستیم که ذخایر ارزشمند گیاهی و جانوری محسوب می شود.

وی با بیان اینکه جنگل های هیرکانی خدمات اکوسیستمی فراوانی را به منطقه و حتی کشورهای اطراف می دهد، افزود: بیش از ۳۳ نوع خدمات اکوسیستمی از جنگل ها به دست می آید و در هر هکتار از جنگل های انبوه که در گیلان نیز وجود دارد، سالانه ۲۵۰۰ مترمکعب ذخیره آب خواهیم داشت.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به اجرای طرح تنفس جنگل در راستای صیانت از جنگل های هیرکانی، عنوان کرد: طرح تنفس به دلیل کاهش سطح جنگل ها در سال های گذشته انجام شد، اما واحدهای سلولزی از محل سرمایه گذاری، دچار کاهش ماده اولیه شدند.

محمدی ادامه داد: از ظرفیت سازمان منطقه آزاد انزلی و بندر کاسپین که یکی از بنادر مهم، با ارزش و پر پتانسیل در حوزه فعالیت های کشاورزی و مواد سلولزی است، برای واردات چوب آلات استفاده کردیم.

وی با اشاره به سفر هیئت اقتصادی گیلان به کشور روسیه در سال گذشته، یادآور شد: یکی از موضوعات این سفر واردات تنه درخت با پوست بود که با ملاحظات قرنطینه ای جهت جلوگیری از ورود آفات و بیماری ها به کشور انجام می شود تا ظرفیت های باغی و جنگلی ما دچار مشکل نشود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه تیمار حرارتی و استانداردهای جهانی را در واردات چوب آلات پیش بینی کردیم، گفت: در این روش تنه درخت حرارت داده شده است.

محمدی از واردات یک محموله ۱۲۲۲ تنی به تعداد ۱۳۰ هزار اصله از بندر کاسپین برای نخستین بار خبر داد و خاطرنشان کرد: این محموله می تواند نیاز کارخانجات سلولزی که هم اکنون با کمتر از ظرفیت اسمی فعالیت می کنند و اشتغالشان دچار مشکل شده را برطرف کند.

وی بندر کاسپین را پیشگام در واردات چوب آلات دانست و تاکید کرد: امیدواریم این روند با حمایت مسئولان در بندر کاسپین و منطقه آزاد انزلی تداوم پیدا کند تا بتوانیم علاوه بر صیانت از جنگل ها، نیاز کشور به چوب آلات و فرآورده های سلولزی را تامین کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۰۶-۰۴ ۱۳:۳۲

خدا کنه این کار کمی موجب نجات جنگل بشه...

avatar
۱۴۰۳-۰۶-۰۵ ۲۱:۴۲

ان شاءالله

avatar
۱۴۰۳-۰۶-۰۵ ۱۳:۴۱

امسال وارد کردید پیش بینی سال دیگه چی؟ لااقل امروز بکارید هم جنگل ها رو توسعه بدید هم مازادش رو به قول خودتون مصرف داخل کنید و ارز آوری کنید

avatar
۱۴۰۳-۰۶-۰۵ ۱۸:۳۷

.شایدگام بسیارکوچکی درجهت حفظ ونگهداری وصیانت ازجنگلهای کشورباشد