• شنبه / ۳ شهریور ۱۴۰۳ / ۰۸:۱۶
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1403060300931
  • خبرنگار : 50212

یک مبلغ علوم دینی:

عشق به حسین(ع) فراتر از مرزهای اعتقادی و جغرافیایی است

عشق به حسین(ع) فراتر از مرزهای اعتقادی و جغرافیایی است

ایسنا/مرکزی یک مبلغ علوم دینی با بیان اینکه در واقعه کربلا و در پیاده‌روی اربعین افراد با هر اعتقاد و مذهب و از نقاط مختلف در صحنه تبعیت از حسین(ع) و عشق به او حاضر شدند، گفت: عشق به حسین(ع) فراتر از مرزهای اعتقادی و جغرافیایی است.

حجت‌الاسلام معین شرافتی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: وقتی صحبت از عشق در میان باشد هیچ عاشقی گله‌ای از سختی‌های وصال ندارد و این سختی‌ها هرگز او را در مسیر عاشقی سست نمی‌کند یا او را دچار شک و شبهه نمی‌کند.

وی با بیان اینکه تمام شیعیان و محبان امام حسین(ع) نیز رسم عاشقی را ابتدا از خود حضرت آموزش دیده‌اند، اظهار کرد: حسین(ع) عاشق خدا بود و در راه لقاء الهی از تمام دارایی‌های خود دست کشید. تحمل رنج سفر و پس از آن بذل جان خود و فرزندان و عزیزان و سپس اسارت خانواده و خاندان، جلوه‌های عاشقی امام حسین علیه‌السلام در راه خداست.

وی با بیان اینکه برای کسی که ذره‌ای با مکتب امام حسین(ع) آشنا باشد گرمای تابستان به هیچ وجه دلیلی برای ترک زیارت او نیست، ادامه داد: این اولین تابستان گرم مسیر زیارت اباعبدالله الحسین علیه‌السلام نیست. اوقات خاص زیارت امام حسین علیه‌السلام و بویژه اربعین، صدها تابستان گرم را به خود دیده ولی روز به روز بر جلوه‌های این سفر افزوده شده است. آنها که با عذرهای موجه مانند کهنسالی و ضعف مفرط یا بیماری‌های خاص نتوانستند در این رویداد بزرگ سالانه حاضر شوند دل و جانی آتشین‌تر از هوای گرم عراق دارند، حرارتی که قابل تحمل برای افراد سالم و بدون عذر نیست.

این کارشناس مذهبی گفت: آن حضرت جلوه‌ای از خداوند روی زمین شده، رنگ خدا گرفته و به قول قرآن کریم هیچ زیبایی بالاتر از رنگ الهی نیست. «صِبۡغَةَ ٱللَّهِ وَمَنۡ أَحۡسَنُ مِنَ ٱللَّهِ صِبۡغَة (سوره بقره آیه ۱۳۸) رنگ خداست(که به ما رنگ ایمان و سیرت توحید بخشیده) و چه رنگی بهتر از رنگ(ایمان به) خدا؟» این رنگ خدا هماهنگ با فطرت طالب زیبایی و فطرت الهی انسان است.

وی با بیان اینکه عشق حسین(ع) فراتر از مرزهای اعتقادی است، چه رسد به مرزهای جغرافیایی، بیان کرد: از همان روز نخست حرکت، آغوش امام حسین علیه‌السلام برای پذیرش افراد با هر اعتقاد و مذهب باز بود. از وهب نصرانی تا زهیر عثمانی را در بین شهدای کربلا می‌بینیم، همانها که در رجزهای خودشان به این استبصار و علوی و حسینی شدن در روزهای آخر عمر می‌بالند. امروز هم در عشق حسینی حرف جغرافیا زدن مضحک است.

حجت الاسلام شرافتی گفت: در اصل می‌توان گفت در کربلا یاران حسین(ع) از تمام اقشار و جنسیت‌ها و سنین با تمام توان به یاری اباعبدالله‌الحسین علیه‌السلام آمدند و حرکت عظیم پیاده‌روی اربعین نیز بیانگر اعلام حضور و آمادگی برای یاری امام زمان(عج) است.

وی با بیان اینکه لبیک گفتن به دعوت مهدوی جز با اهمیت دادن به انجام واجبات و ترک گناه بدست نمی‌آید، تصریح کرد: بنابراین مهمترین توصیه در حماسه اربعین حسینی، افزودن به این جلوه‌های عاشقی و تجدید عهد برای زیست مؤمنانه‌تر است. هر کس در زیارت اربعین می‌تواند با تفکر در اعمال گذشته، نقطه‌های سیاه و غیر قابل قبول را بیابد و عهدی بر اصلاح آن داشته باشد. این پای کار ماندن بهترین توشه زیارت امام حسین علیه‌السلام است و می تواند نقش مهمی در پایان غیبت امام عصر داشته باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha