دکتر امیر کرمی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به رصد کامل مراکز تهیه و توزیع غذا و اماکن بین راهی در مسیر تردد زوار اربعین گفت: از ۲۰ مرداد با شروع رسمی عملیات اربعین، ۱۵۰ بازرس بهداشت محیط کار رصد مراکز اقامتی و پذیرایی زوار اربعین را برعهده دارند.
وی افزود: این تعداد بازرس در قالب ۷۰ تیم تمام مراکز اقامتی، مراکز تهیه وتوزیع غذا وموکب ها در مسیر تردد زوار را بررسی می کنند.
کرمی از انجام ۱۴ هزار و ۳۰۰ مورد بازرسی در طرح اربعین خبر داد و افزود: در این بازرسی ۵۰۰۰ مورد کلرسنجی جهت بررسی صحت و سلامت آب و ۵۵۰ نمونه میکروبی از آب وغذا گرفته شده است.
مدیرگروه بهداشت محیط مرکز بهداشت استان کرمانشاه گفت: در این بازرسیها ۱۲۰مرکز به دلیل تخلفات بهداشتی به مراجع قضایی معرفی شدند، همچنین از این تعداد ۳۲ مرکز پلمب شدند.
به گفته مدیرگروه بهداشت محیط مرکز بهداشت استان کرمانشاه در مجموع بازرسیها ۵۸۹۰ کیلو مواد غذایی فاسد شناسایی و معدوم شده است.
مدیرگروه بهداشت محیط مرکز بهداشت استان کرمانشاه با اشاره به شناسایی برخی موارد تب دنگی در برخی استانهای کشور و نیز کشور عراق گفت: در همین راستا جهت پیشگیری از تب دنگی و سالک ۴۸ هکتار از پارکینگها سم پاشی شده است.
انتهای پیام
نظرات