علی کرمی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا با بیان اینکه شدت این سامانه بارشی در بعدازظهر و اوایل شب خواهد بود، گفت: این سامانه از بعد از ظهر روز چهارشنبه ۳۱ مرداد آغاز و تا اواخر وقت روز پنجشنبه یکم شهریور ماه ادامه خواهد داشت.
وی اظهارکرد: نفوذ رطوبت، شرجی، کاهش دید، رگبار باران، رعد و برق، وزش باد شدید موقت، بارش تگرگ و در برخی نقاط گرد و خاک از جمله مخاطرات این سامانه بارشی است.
مدیرکل هواشناسی استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: طغیان رودخانههای فصلی بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانهها و مسیلها، صاعقه، آبگرفتگی معابر، لغزندگی جادهها شکلگیری روان آب و سیلاب، وزش باد شدید، خیزش گرد و خاک و کاهش دید افقی، خسارت به سازههای موقت و محصولات کشاورزی از اثرات این سامانه بارشی است.
کرمی تصریح کرد: پرهیز از هرگونه تردد و توقف در حاشیه رودخانهها و مسیلها، پرهیز از اسکان و بر پایی چادر در کنار رودخانهها و مسیلها، خودداری از فعالیت طبیعت گردی بویژه در ساعات بعدازظهر، پرهیز از فعالیتهای کوهنوردی، پرهیز از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانهها و نواحی مرتفع، اطمینان از استحکام سازههای موقت، لایروبی کانالها، آبروها و دهانه پل ها، تمهیدات لازم جهت جلوگیری از خسارت و بخش کشاورزی، تسریع در جابجایی محصولات کشاورزی برداشت شده، آمادگی دستگاههای خدمات رسان از جمله راهداری، وزارت نیرو و سایر دستگاههای امدادی و خدمات رسان توصیه میشود.
وی ادامه داد: جو استان کهگیلویه و بویراحمد تا اوایل هفته آینده تحت تاثیر ناپایداریهای حاصل از سامانه موسمی قرار دارد.
مدیرکل هواشناسی استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: گستره و شدت این ناپایداریها برای فردا پنجشنبه در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد بیشتر است.
کرمی بیان کرد: در ۲۴ ساعت گذشته شهر لنده با بیشینه دمای ۴۴.۷ درجه سانتیگراد گرمترین و شهر مارگون با کمینه دمای ۱۷.۷ درجه سانتیگراد خنک ترین نقاط استان کهگیلویه و بویراحمد بودند.
انتهای پیام
نظرات