به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمیکاربردی، این تفاهمنامه با هدف پذیرش مسئولیت در تربیت و تامین نیروی انسانی ماهر و متخصص به میزان حداقل 250 هزار نفر در حوزه اقتصاد رقومی براساس تکالیف تعیین شده در بند ت ماده 66 اقتصاد رقومی (دیجیتال) و فضای مجازی برنامه هفتم توسعه به امضای دکتر حسین بلندی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی و دکتر علی حکیم جوادی رئیس سازمان نظام صنفی رایانهای کشور رسید.
تدوین و اجرای دورههای حوزه فناوری اطلاعات کوتاهمدت با استفاده از ظرفیت مصوبه هیات وزیران پیرامون طرح آباد و نیز بسترسازی برای استقرار نظام صلاحیت حرفهای در حوزه فناوری اطلاعات با مشارکت صاحبان مشاغل حوزه تخصصی و فعالان این عرصه از دیگر محورهای این تفاهمنامه همکاری است.
در ابتدای این نشست ، دکتر بلندی رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی با اشاره به نقش و گستره فعالیت سازمان نظام صنفی رایانهای کشور و ماموریت و ظرفیتهای ویژه دانشگاه جامع علمیکاربردی، همکاری و مشارکت طرفین را برای نقشآفرینی در برنامههای ملی رشد مهارتهای اقتصاد رقومی و فضای مجازی کشور اثرگذار دانست.
رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی پاسخگویی سریع به نیازهای تخصصی حوزه فناوری اطلاعات کشور از طریق تدوین و اجرای دورههای کوتاهمدت در قالب طرحآباد را یکی از راهکارهای عملیاتی پیشرو برشمرد. دکتر بلندی با اشاره به ضرورت احراز صلاحیت حرفهای مشاغل، یک از دستاوردهای این تفاهمنامه را بسترسازی استقرار نظام صلاحیت حرفهای این حوزه تخصصی با مشارکت صاحبان متولیان و فعالان آن عنوان کرد.
در ادامه علی حکیم جوادی رئیس سازمان نظام صنفی رایانهای کشور نیز اظهار داشت: از آن جایی که در دنیای امروز، فناوری اطلاعات یکی از اثرگذارترین حوزهها در تمام شئون زندگی به شمار میرود لازم است مهارتهای نیروی انسانی متناسب با این تحولات به سرعت، تقویت شود. دکتر حکیم جوادی افزود: بر این اساس، این تفاهمنامه، به دنبال تامین سرمایههای انسانی در حوزه فناوری اطلاعات است.
رئیس سازمان نظام صنفی رایانهای کشور، بهرهمندی از ظرفیت دانشگاه جامع علمیکاربردی را فرصت مغتنمی برای پیگیری این ضرورت مغفول مانده برای ایجاد رشتههای تحصیلی و دورههای جدید مهارتی اعلام کرد.
وی همچنین ابراز امیدواری کرد که با اجرایی شدن این تفاهمنامه و تعیین صلاحیت فعالان این عرصه، بخشی از دغدغههای حوزه فناوری کشور مرتفع شود.
انتهای پیام
نظرات