• سه‌شنبه / ۳۰ مرداد ۱۴۰۳ / ۰۷:۱۴
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1403053020297
  • خبرنگار : 50182

توصیه‌های «چشمی» به زوار اربعین

توصیه‌های «چشمی» به زوار اربعین

ایسنا/کرمانشاه یک متخصص چشم به تشریح برخی نکات ضروری برای مراقبت از سلامت چشم‌ها در مراسم پیاده روی اربعین پرداخت.

دکتر حمید آریایی تبار در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه پیاده روی در محیط باز که گرد و خاک دارد احتمال بروز آلودگی چشمی را تشدید می‌کند، گفت: در همین راستا توصیه می شود زوار برخی نکات را برای مراقبت از سلامت چشم‌های خود رعایت کنند.

وی افزود: قطعا رعایت این نکات برای افرادی که عمل جراحی چشم مانند آب مروارید و یا لیزیک چشم داشته‌اند دوچندان است، چرا که هرنوع تماس عوامل آلوده با چشم این افراد می‌تواند منجر به عفونت شود که از عوارض شایع اعمال جراحی چشم به شمار می‌رود.

آریایی تبار گفت: اولین توصیه برای مراقبت از چشم‌ها در تمام افراد، استفاده از عینک آفتابی است و هرچقدر عینک قاب بزرگتری داشته باشد و بتواند قسمت های بیشتری از حفره چشم را پوشش دهد، بهتر است.

وی افزود: استفاده از عینک آفتابی برای تمام سنین توصیه می‌شود و حتی کودکان کم سن و سال هم درصورتی که بتوانند عینک را روی چشم نگه دارند باید از آن استفاده کنند.

آریایی تبار گفت: برای افرادی که به هردلیل بینایی یک چشم خود را از دست داده‌اند استفاده از عینک های ضد ضربه بویژه در محیط های شلوغ و پرازدحام توصیه می شود، چرا که این افراد میدان دید کمتری داشته و بیشتر در معرض خطر آسیب هستند که ضربه‌ای یا پرتاب شیئی به سمت چشم آنها اصابت کند، بنابراین باید از عینک های ضد ضربه استفاده کنند.

وی افزود: همچنین برای مراقبت بیشتر چشم ها در برابر آفتاب استفاده از کلاه هم توصیه می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: توصیه بعدی برای مراقبت از چشم‌ها این است که افراد به هیچ عنوان دست آلوده خود را به چشم‌هایشان نزنند و قبل از هرگونه تماس حتما دست‌ها را با آب و صابون بشویند.

این متخصص چشم بر مصرف زیاد آب هم در مسیر پیاده روی اربعین تاکید کرد و افزود: کم آبی خشکی چشم را تشدید می‌کند، بنابراین توصیه می‌شود همه افراد و بویژه افرادی که خشکی چشم دارند حتما در مسیر پیاده روی به میزان کافی مایعات مصرف کنند.

آریایی‌تبار با تاکید بر همراه داشتن داروهای چشمی در بیمارانی که مشکلات چشمی داشته یا اعمال جراحی چشم انجام داده‌اند، گفت: توصیه می‌شود در صورت امکان از هر دارو دو قلم همراه باشد که در صورت گم شدن یکی، داروی دیگر در دسترس باشد.

وی افزود: همچنین توصیه می‌شود این بیماران حتما نسخه دارویی خود را همراه داشته باشند تا در صورت تمام شدن یا گم شدن داروها بتوانند همان داروها را تهیه کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha