• دوشنبه / ۲۹ مرداد ۱۴۰۳ / ۱۱:۰۶
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1403052919727
  • خبرنگار : 50184

مجمع سالیانه کبدی کرمانشاه با طعم حواشی

مجمع سالیانه کبدی کرمانشاه با طعم حواشی

ایسنا/کرمانشاه نشست چهار ساعته مجمع سالیانه هیات کبدی کرمانشاه با حواشی زیادی همراه بود.

به گزارش ایسنا، تنها به فاصله چهار ماه مانده تا پایان دوره چهار ساله ریاست مختار صیدی بر هیات کبدی کرمانشاه، مجمع سالیانه این هیات با حضور رئیس فدراسیون، معاون توسعه ورزش استان و ۱۵ نفر از ۲۲ عضو مجمع برگزار شد. نشستی که با حواشی زیادی همراه بود.

در ابتدای این نشست، پس از اینکه خزانه‌دار هیات گزارش مالی یک سال گذشته را ارائه کرد، معاون توسعه ورزش استان از رئیس هیات درخواست کرد تا گزارشی از اقدامات سال گذشته و برنامه های امسال را به اعضای مجمع ارائه دهد که مختار صیدی نیز اعزام به مسابقات قهرمانی کشور، حضور پنج نفر از کبدی کاران کرمانشاه در اردوهای تیم‌های ملی، استعدادیابی در مدارس، برپایی اردوی تیم ملی در کرمانشاه و اضافه شدن چهار هیات شهرستانی را از مهمترین برنامه‌های سال گذشته این هیات عنوان کرد.

صیدی در خصوص برنامه‌هایی که برای سالجاری هیات تدوین شده نیز به تقویم فدراسیون اشاره کرد و گفت: تاکنون حدود ۲۰ درصد از برنامه‌هایی که در تقویم فدراسیون برای ما در نظر گرفته شده را اجرایی کرده‌ایم و مابقی نیز در طول سال اجرایی می‌شود.

وی اعزام تیم‌های استانی به مسابقات مختلف کشوری، تشکیل تیم کبدی ساحلی، انعقاد تفاهم نامه‌های همکاری با تعدادی از دستگاه‌ها و نهادها به منظور استعدادیابی این رشته و برگزاری دوره‌های مربیگری و داوری را از دیگر برنامه‌های هیات برای سالجاری عنوان کرد.

پس از اینکه رئیس هیات کبدی استان برنامه‌های خود را برای سالجاری اعلام کرد، معاون توسعه ورزش استان از اعضای مجمع خواست از طریق رای گیری نظر خود را درباره برنامه‌های هیات اعلام کنند، اما پیش از انجام رای گیری یکی از اعضای مجمع از رئیس فدراسیون درخواست کرد که به او اجازه صحبت بدهند که  مورد موافقت قرار گرفت.

سعید نادری که از پیشکسوتان این رشته در استان است، اولین چراغ گلایه‌ها را روشن کرد و در انتقاد به تقویم هیات برای سالجاری گفت: برنامه‌هایی که هیات در سالهای گذشته داشته اجرایی نشده و همین مسئله هم باعث شده که کبدی امروز کرمانشاه به جایی برسد که نه تیمی داشته باشد، نه ورزشکاری و نه مربی.

او با انتقاد از عملکرد رییس هیات، کبدی کرمانشاه را به کشتی به گل نشسته‌ای تشبیه کرد.

در ادامه حسین زاده معاون توسعه ورزش استان نیز با بیان اینکه نقدهای این پیشکسوت کبدی بجاست، گفت: اعضای مجمع حق دارند نظرات خود را اعلام کنند.

در ادامه یکی دیگر از اعضاء مجمع که اجازه صحبت کردن گرفته بود، عنوان کرد: سه سال است از کرمانشاه نماینده در پروکبدی کشور نداریم، درحالیکه ما همیشه جزو تاپ‌های ایران بوده‌ایم و در مسابقات قهرمانی کشور روی سکو می‌رفتیم و بازیکنان ما در لیگ‌های برتر کشور حضور داشتند.

او ادامه داد: اگر بازیکن‌های ما ضعیف هستند، بگوئید تا مشکل را حل کنیم، اگر هم ضعیف نیستیم چرا از کرمانشاه نماینده‌ای در تیم ملی کبدی ایران نیست، چه اتفاقی افتاده که حالا بازیکنانی که از بچه‌های کرمانشاه هم ضعیف‌تر هستند به تیم ملی راه پیدا می‌کنند، اما از استان ما هیچکس.

پس از انتقادهای این عضو مجمع، اورسنجی رئیس فدراسیون کبدی گفت: برای آمدن به کرمانشاه، صبح امروز پرواز داشتم، اما متاسفانه پروازم کنسل شد. با وجود اینکه کسالت داشتم، تنها برای شنیدن درد و دل شما از طریق زمینی حدود هفت ساعت را در راه بودم تا به اینجا بیایم و حرف‌هایتان را بشنوم.

او در ادامه از حدود پنج تا شش نفر از منتقدین هیات که در ابتدای نشست به آنها اجازه داده بود تا وارد مجمع شوند و حالا در صندلی‌های دورتر مستقر شده بودند، خواست تا در کنار سایر اعضای مجمع بنشینند و آنها هم حرف‌هایشان را بزنند.

بعد از اینکه رئیس فدراسیون از منتقدین خواست تا به جمع اعضای مجمع بپیوندند، حسین زاده معاون ورزش استان با اعلام اینکه هنوز مجمع سالیانه به پایان نرسیده، اعلام کرد، اعضای خارج از مجمع و کسانی که نسبت به عملکرد هیات انتقاد دارند و می‌خواهند حرف بزنند، بعد از مجمع سالیانه می‌توانند صحبت کنند.

این اظهارات حسین زاده باعث انتقاد یکی از اعضای مجمع شد و گفت: این مجمع همانند دادگاه شده و اجازه نمی‌دهند هرکسی صحبت کند.

اورسنجی نیز در پاسخ به این انتقاد خطاب به منتقدین گفت: اجازه بدهید تقویم ورزشی هیات برای سالجاری مورد رای گیری قرار گیرد، آن زمان می‌توانید صحبت‌هایتان را داشته باشید که یکی از اعضا نیز در جواب گفت: این تقویم اجرایی نمی‌شود، چون در سالهای گذشته هم تقویم‌هایی بوده که اجرایی نشده است.

در ادامه با اعلام معاونت توسعه ورزش استان، رای گیری از اعضای مجمع انجام شد و اکثریت به تقویم ورزشی سال ۱۴۰۳ هیات رای موافق دادند. باتوجه به اینکه دوره یکساله بازرس  هیات هم به پایان رسیده بود، با رای اکثریت سیروس چراغی از کارکنان اداره کل ورزش و جوانان به عنوان بازرس این هیات برای مدت یکسال انتخاب شد.

حسین زاده معاون توسعه ورزش استان در ادامه نشست مجمع سالیانه هیات گفت: کبدی کرمانشاه سابقا کارنامه درخشانی داشته، برای همین اکنون توقعات از آن بالاست و نسبت به آن مطالبه گری وجود دارد. از آنجایی هم که تاکنون منتقدین برای پیگیری مطالبات خود از طریق اداره کل و فدراسیون اقدامی انجام نداده‌اند، بنابراین مطالبه گری آنها شکل قانونی به خود نگرفته است.

او گلایه‌ای هم از فدراسیون داشت و افزود: فدراسیون نباید اجازه می‌داد کار به اینجا بکشد و این میزان از تنش در کبدی کرمانشاه بوجود آید تا جایی که اکنون این شرایط برای بازیکنان این رشته ضدانگیزشی شده است.

معاون ورزش استان با تاکید بر اینکه مشکلات کبدی کرمانشاه زیاد است، گفت: ما هم این مشکلات را بررسی کرده‌ایم و حالا که به منتقدین فرصت داده شده تا به دور میز بیایند، می‌توانند حرف‌ها و انتقادات خود را به رئیس فدراسیون بگویند، اما از همه اعضا می‌خواهم که از پرداختن به مسائل احساسی پرهیز کنند و تنها به مسائل واقعی استناد کنند.

اورسنجی رئیس فدراسیون نیز در ادامه با بیان اینکه با کبدی کرمانشاه آشنایی کاملی دارد، گفت: اکثر شما را می‌شناسم و می‌دانم که بیشترتان باهم رابطه فامیلی دارید، پس ضمن بیان انتقادها، حرمت‌ها را هم رعایت کنید تا اختلافات به داخل خانواده‌ها هم کشیده نشود.

اولین نفری که پس از رئیس فدراسیون انتقادات خود را شروع کرد، هومن صیدی برادرزاده رئیس هیات استان بود که با تاکید براینکه موضوع فقط بحث ورزش است و قصد بی احترامی ندارد، گفت: دست عموی خود را می‌بوسم و می‌دانم که زحمت زیادی کشیده، اما ایشان تنها در دوره چهار سال اول خود در ریاست هیات توانست عملکرد خوبی داشته باشد، چراکه در آن زمان از نیروهای متخصص و فنی این کار در کادر خود استفاده می‌کرد،  موضوعی که اکنون به آن بی توجهی شده‌ است.

او با انتقاد از نوع چینش اعضای مجمع، گفت: همین حالا به اعضای مجمع نگاه کنید ببیند چه کسانی عضو هستند و حق رای دارند. اکثرا کسانی هستند که نباید باشند. چرا به جای نماینده ورزشکاران باید یک مربی حضور داشته باشد؟ در طی مدت چندسال گذشته هیات چند مسابقه استانی را برگزار کرده؟ چرا کسی که هنوز دو ماه است ابلاغ نگرفته عضو مجمع شده؟ کبدی کرمانشاه از دیرباز توسط چند خانواده مثل صیدی‌ها، نصرتی‌ها و سیفی‌ها فعال شد، اما حالا کجا هستند؟ من برخلاف تصور برخی‌ها، نه برای ریاست آمده‌ام و نه چیزی دیگر، بلکه نگران کبدی کرمانشاه هستم و می‌خواهم رشد کند، ولی همه از هیات فراری داده شده‌اند.

در ادامه سعید نادری نیز با بیان اینکه کسی به فکر وضعیت کبدی کرمانشاه نیست، عنوان کرد: حذف کبدی کرمانشاه از کشور هم به نفع سایر استان‌ها و هم به نفع خود رئیس فدراسیون است، وگرنه وقتی می‌دانند که یک رئیس هیات هشت سال نتیجه‌ای نداده، چرا باید برای بودن او برای چهار سال بعدی هم موافق باشند. چرا وقتی قرار است یک دوره مربیگری در تهران برگزار شود، به جای اینکه رئیس هیات استان نام یکی از مربیان استان را بدهد، خودش در آن کلاس شرکت می‌کند و فدراسیون چیزی نمی‌گوید.

این انتقاد پیشکسوت کبدی کرمانشاه، واکنش تند رئیس فدراسیون را به  دنبال داشت و با گریزی به اختلافات گذشته خود با این پیشکسوت، عنوان کرد: ۲۲ سال است برای این رشته در کشور زحمت می‌کشم، هفت ساعت را راه آمده‌ام تا بیایم درد دل شما را بشنوم، اما بعد گفته می‌شود که اگر کبدی کرمانشاه نباشد به نفع رئیس فدراسیون است! این موضوع دلم را شکست. من درب فدراسیون را هیچوقت به روی کسی نبسته‌ام و بارها هومن صیدی از مخالفین هیات نزد من آمده و عنوان کرده که کبدی کرمانشاه مشکل دارد. برای همین تلاش می‌کردم تا در اولین فرصت به کرمانشاه بیایم و با وجود مشکلات زیادی که بود، آمدم، اما نباید این حرف‌ها زده شود.

او ادامه داد: درد شما این است که می‌گوئید این آقا (اشاره به رئیس هیات) نباشد. اما مسئله اصلی این است که شما نخبگان این رشته از کبدی کرمانشاه دور شده‌اید. زمانی که نخبگان و افراد متخصص از اطراف یک مدیر و لیدر دور شوند، آن حوزه دچار مرگ تدریجی می‌شود.

اورسنجی با بیان اینکه در برخی دیگر از استان‌ها نیز مشکلات مشابه کرمانشاه وجود دارد، عنوان کرد: در ۹ ماه اخیر هفت استان درخواست مجمع فوق العاده داده‌اند، اما نه وزارت ورزش و نه ما علاقه‌ای نداریم که اینکار انجام شود، چراکه یک بدعت در ورزش ایجاد می‌شود و به محض اینکه یک هیات دچار مشکل شد، سریع برای مجمع فوق العاده اقدام می‌شود و ما نمی‌توانیم هر روز مجمع برگزار کنیم.  

او تاکید کرد: بجای انتقاد شما کارتان را انجام دهید، حتی اگر رئیس هیات درب سالن را به رویتان بست، شما کار خود را بکنید. مگر قبلا که سالن نداشتید، در چمن و زمین تمرین نمی‌کردید؟ بجای این اختلافات تلاش کنید که در کنار رئیس هیات باشید. انتقاد کنید، اما قهر نکنید.

رئیس فدراسیون کبدی ادامه داد: شما اگر خودتان نخواهید،  مشکلات کبدی کرمانشاه کماکان ادامه پیدا می‌کند.

او در ادامه خطاب به رئیس هیات استان نیز گفت: این ورزشکاران و منتقدین را دریاب و از آنها استفاده کن. اگر هم از آنها درخواست کردی و نیامدند به ما بگو. هنر یک مدیر این است که مخالفین را نیز جذب خود کند، نه اینکه آنها را دفع  کند.

در ادامه فاطمه کرمی از ملی پوشان این رشته نیز با انتقاد از وضعیت موجود کبدی کرمانشاه خطاب به مسئولین ورزش و جوانان گفت: مجمع ما به شکل فرمالیته برگزار می‌شود و فقط کسانی در آن حضور  دارند که برای هر چیزی فقط اعلام موافقت می‌کنند. برای انتخابی بازی‌های هانگژو خیلی حق ما ضایع شد، اما کسی طرف ما را نگرفت.

در ادامه حسین زاده معاون ورزش استان نیز نحوه چینش اعضای مجمع را برای این بانوی کبدی کار کرمانشاه توضیح داد و گفت: نوع چینش اعضاء ربطی به اداره کل ورزش و جوانان ندارد.

او به انتقادهایی که از هیات کبدی استان می‌شود اشاره کرد و گفت: واقعیت این است که شما نمی‌خواهید مختار صیدی رئیس هیات کبدی باشد، اما این راه قانونی دارد و یا باید از طریق مجمع فوق العاده باشد که باید نصف به علاوه یک کسانی که در مجمع به او رای داده‌اند به عنوان مخالف امضاء کنند و رئیس فدراسیون هم موافقت کند و یا اینکه از طریق قضایی اقدام کنید.

سپس میلاد احمدی یکی دیگر از اعضای مجمع گفت: ما از آقای صیدی ناراضی هستیم و نمی خواهیم که باشد. وقتی ۱۲ نفر ناراضی هستند، چرا خودش انصراف نمی‌دهد و کناره گیری نمی‌کند؟

در ادامه یکی از منتقدین دیگر هیات گفت: بحث ما اصلا رفتن یا ماندن آقای صیدی نیست، بلکه می‌خواهیم کادر خوبی را در هیات داشته باشد، نه اینکه مقابل ما مهره چینی کند. ما هشت سال را پای هیات مانده‌ایم، اگر اعتراض می‌کنیم به معنای توهین نیست، ما دوست نداریم که رفاقت‌هایمان با هیات خراب شود، از فدراسیون هم می‌خواهیم که حرف ما را بشنود و به مشکلات مالی هیات توجه کند.

مختار صیدی رئیس هیات استان نیز در پاسخ گفت: اگر مخالف عملکرد هیات هستید، با مدرک و سند صحبت کنید. من به عنوان رئیس هیات تمام وظایفی که در بحث اعزام‌ها و مسابقات و ... را بوده انجام داده‌ام.

فاطمه کرمی نیز در پاسخ به این صحبت‌های رئیس هیات استان گفت: مگر رئیس هیات تنها وظیفه اعزام دارد. شما بگوئید از سال ۱۳۹۵ که آخرین قهرمانی ما بود تاکنون چه اعزام‌ها و چه دستاوردهایی داشته‌اید؟

پس از اظهارات فاطمه کرمی، یکی از اعضای مجمع که به عنوان اولین نفر به دفاع از مختار صیدی رئیس هیات استان پرداخت و گفت: بجای اینکه مدام انتقاد کنید، به این فکر کنید که چرا طی چهار سال اول هیات عملکرد خوبی داشت. چون آن زمان همگی با هم همکاری می‌کردیم، اما حالا پشت همدیگر را خالی کرده‌ایم.

در ادامه درگیری لفظی بین فاطمه کرمی و این عضو مجمع بوجود آمد که با دخالت رئیس فدراسیون و معاون ورزش خاتمه پیدا کرد.

پس از این درگیری لفظی، امیری یکی از مربیان این رشته در استان نیز با بیان اینکه کبدی کرمانشاه به همدلی نیاز دارد، گفت: زمانی چرخ‌های این هیات با چهار چرخ حرکت می‌کرد، اما حالا فقط با یک چرخ حرکت می‌کند، برای همین فکر می‌کنم که همگی باید دوباره با هم کار کنیم و این رشته را دوباره رشد دهیم. اصلا فکر کنید که ما رئیس هیات نداریم، خود ما باید دست به کار شویم و کار کنیم. مشکل اصلی ما این است که امروز به جای اینکه ورزشکاران مشکلات را به مربیان بگویند تا مربیان نیز آن را به مسئولین انتقال دهند، خودشان وارد گود شده‌اند و خودشان را با درگیر کردن با این مسائل کبدی را رها کرده‌اند.

مختار صیدی نیز در پاسخ گفت: ۸۰ درصد کسانی که حالا انتقاد می‌کنند، از من کوچکتر هستند و  دیرتر وارد این رشته شده‌اند. بارها از برخی از این ورزشکاران مانند فاطمه کرمی خواسته‌ام که سر تمرین بیایند، اما در جواب گفته که مربی شما را قبول ندارم. از همه مربیان قدیمی هم در خواست کرده‌ام که پای کار بیایند.

در ادامه دوستوندی یکی از مربیان پیشکسوت نیز با بیان اینکه مشکل اصلی منتقدین کادر هیات است اما باتوجه به اینکه آقای صیدی توجهی به این انتقادات نداشته اکنون منتقدین به مخالف خود او تبدیل شده‌اند، از رئیس هیات خواست تا نسبت به تغییر کادر مدیریتی خود در هیات تغییراتی را ایجاد کند.

در ادامه اورسنجی گفت: با مختار صیدی عهد بسته‌ایم که از ظرفیت همه بچه‌ها استفاده کند. کرمانشاه باید از جایگاه فعلی خود دور شود و دوباره به یکی از استان‌های قدرتمند این رشته تبدیل شود، کما اینکه در حال حاضر ۱۵ استان در این رشته مدعی شده‌اند و از ۲۳ استان نیز دعوتی به اردوهای تیم‌های ملی داریم. فدراسیون کبدی در حال حاضر حدود ۱۸ لژیونر دارد که یکی از بالاترین آمارها در بین فدراسیون‌های کشور است که به اقتصاد خود بازیکنان نیز کمک کرده است. دو سه سال است که مدام به وزارت ورزش می‌روم تا آکادمی تیم ملی کبدی را احداث کنیم، اولین جام باشگاه‌های آسیا را می‌خواهیم در ایران برگزار کنیم، همه این تلاش‌ها در فدراسیون در حال انجام است و کرمانشاه نیز باید تلاش کند که در این زمینه نقش آفرینی کند.

او ادامه داد: همین فردا که به تهران بازگردم، ۵۰ میلیون تومان را به حساب هیات استان واریز می کنم تا به مربیان استان بدهد.

در ادامه امیری از مربیان پیشکسوت استان از هومن صیدی خواست که با مختار صیدی رئیس هیات روبوسی کرده و مشکلات خود را حل کنند که هومن صیدی نیز با قبول این درخواست با عموی خود روبوسی کرد و گفت: مشکل بین آنها فقط مربوط به ورزش است.

در ادامه این نشست، رئیس فدراسیون نیز پس از آنکه سعید نادری او را آقای اورسنجی عزیز خطاب کرد، به سمت او رفته و با او روبوسی کرد.

سعید نادری پس از این روبوسی و آشتی کنان گفت: حالا که آقای اورسنجی، مختار صیدی را ضمانت کرده‌اند، خودش هم باید قول بدهد که کبدی کرمانشاه از این وضعیت خارج می‌شود، پروکبدی ما روبراه شود، کسی در تیم ملی حق بچه‌های ما را نخورد و سال بعد برای مجمع سالیانه دیگر شاهد چنین مشکلات و دعواها و کشمکش‌هایی نباشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha