سید فرهاد ناصرینیا در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه مشاغل خانگی یکی از راههای کسب در آمد در خانواده است، اظهار کرد: امروزه مشاغل خانگی در تمام کشورهای جهان نهادینه شده و طرفداران زیادی دارد و موجب توسعه پایدار و کاهش فقر و محرومیت میشود.
وی افزود: متقاضی وام مشاغل خانگی میتواند یکی از رشتههای مشاغل خانگی در حوزه صنایع دستی، فرش دستباف، امور تولیدات دامی، شیلات، صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی، عشایری، امور تولیدات گیاهی، تولیدی (صنعت-خدمات) و فعالیتهای فرهنگی و هنری را انتخاب کند و این رستهای شغلی در سایت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در قسمت مشاغل خانگی دیده میشود.
مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی لرستان با اشاره به استقبال مردم از تسهیلات مشاغل خانگی در استان، گفت: با پیگیریهای صورت گرفته امسال بیش از ۱۶۴ میلیارد تومان اعتبار برای این حوزه اختصاص یافت که ۱۳ میلیارد تومان از این اعتبارات سهم بسیج سازندگی و ۳۰ درصد از آن به مددجویان کمیته امداد اختصاص داده شده است.
ناصرینیا یاد آور شد: از سال ۱۴۰۲ تاکنون حدود ۱۴ هزار و ۹۵۴ نفر در سامانه مشاغل خانگی در لرستان ثبت نام کردهاند که تاکنون بیش از ۱۲ هزار مجوز فعالیت در این مشاغل صادر شده است.
وی بیان کرد: از این تعداد مجوزها صادره در استان لرستان ۷ هزار و ۹۷۵ به صورت مستقل و ۴ هزار ۵۵۷ مجوز به صورت پشتیبان بوده که بیش از ۱۲۵ میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت به تعداد یک هزار ۱۵۷ طرح مستقل و پشیبان مشاغل خانگی پرداخت شده است.
مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی لرستان اظهار کرد: در چهار ماهه نخست امسال و با هماهنگی دستگاههای اجرایی و بانکهای عامل در لرستان بیش از ۸۰۰ طرح مستقل و پشتیبان در حوزه مشاغل خانگی به بانکها معرفی شدهاند که فرایند پرداخت این تسهیلات به افراد متقاضی در حال انجام است.
ناصری نیا با اشاره به ابلاغ اعتبارات سال جاری حوزه مشاغل خانگی به استانها اظهار کرد: متقاضیان استفاده از تسهیلات مشاغل خانگی باید در سامانه https://smkh.mcls.gov.ir/ نام نویسی کنند و بانکهای توسعه تعاون، رفاه کارگران، پست بانک، ملی، صادرات، تجارت، ملت و مهر ایران در پرداخت این تسهیلات همکاری میکنند.
انتهای پیام
نظرات