به گزارش ایسنا، سید فرید موسوی در جلسه علنی نوبت صبح امروز مجلس و در جریان بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی کابینه چهاردهم، به عنوان موافق عبدالناصر همتی وزیر پیشنهادی اقتصاد اظهار کرد: آقای همتی از سرمایههای اقتصادی و مدیریتی کشور است.
موسوی با بیان اینکه وزیر پیشنهادی اقتصاد با داشتن دانش نظری و تجربه عملی منشاء خدمات ارزنده برای کشور بوده است، تصریح کرد: ایشان در واحد مرکزی خبر مسئول مستقیم پوشش تمامی عملیاتها و ثبت آثار ارزشمند دفاع مقدس بوده و از دوران جنگ در خدمت نظام بوده است بعد وارد حوزه اقتصادی میشود که اوج مسئولیتش در بانک مرکزی بود.
وی با اشاره به عملکرد همتی در بانک مرکزی اظهار کرد: فراموش نکنیم که آقای همتی در چه بازه زمانی مسئولیت سختترین و حساسترین پست اقتصادی کشور را داشت آن زمان کشور شدیدترین تحریمهای اقتصادی را تجربه میکرد و کرونا هم مشکلاتی را برای اقتصاد به وجود آورده بود؛ منتقدانی که از نقدینگی و تورم در زمان ریاست بانک مرکزی همتی صحبت میکنند انگار نقش تحریمها و کرونا را نمیبینند و فراموش کردهاند که در آن بازه زمانی قیمت نفت چقدر کم شده بود. همچنین رئیس جمهور کشور متخاصم متعهد شده بود که فروش نفت ما را به یک بشکه برساند در همین زمان همتی تمامی تلاش خود را برای حفظ وضعیت اقتصادی کشور کرد.
این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در واکنش به انتقاد یکی از نمایندگان از ادغام بانکهای نظامی در بانک سپه در زمان ریاست همتی در بانک مرکزی اظهار کرد: فراموش کردهایم که یکی از این بانکهای نظامی ۸۰ همت زیان انباشته داشت اگر این ادغام صورت نمیگرفت امروز با چه فاجعه عظیمی روبهرو بودیم پس آن زمان کار بزرگ اقتصادی رقم خورد.
موسوی با اشاره به عملکرد همتی درباره نرخ ارز گفت: آقای همتی در زمان ریاست در بانک مرکزی ارزپاشی نکرد که این در تاریخ بانک مرکزی استثنا بود.
وی اضافه کرد: آقایان از چای دبش میگویند حال اینکه تخلف دولت سیزدهم اظهرمنالشمس است و حکمی داده شده است بعد از پشت تریبون مجلس شورای اسلامی تشویش اذهان میکنند و ادعاهایی علیه همتی مطرح میشود اما مگر گزارشی آمده که چنین ابهامات و ادعاهایی نسبت به دلسوزترین مدیر اقتصادی کشور بیان میکنیم.
این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه همتی برای حوزه ماموریتی خود در وزارت اقتصاد برنامه جامع و مدونی دارد، تصریح کرد: امروز فرصتی برای بهرهمندی از دیدگاهها و تجربیات یک اقتصاددان، مدیر کارآزموده و دیپلمات است رای اعتماد به همتی زمینه را برای تحول عمیق در ساختار اقتصادی کشور فراهم کرده و نویدبخش دورانی از رشد، توسعه و رفاه است.
موسوی در پایان خطاب به نمایندگان اظهار کرد: همانطور که رئیس جمهور مبتنی بر وفاق ملی در چینش کابینه عمل کرد انتظار میرود که مجلس شورای اسلامی به آقای همتی و سایر وزرای پیشنهادی رای اعتماد داده و آنها را راهی دولت کنند تا اتفاقات خوبی برای کشور رقم خورد.
انتهای پیام
نظرات