دکتر محمدباقر شمسی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه پیاده روی نیازمند آمادگی جسمانی قبلی است، گفت: در همین راستا طول مدت پیاده روی برای افراد مختلف متفاوت و بسته به میزان آمادگی جسمانی آنها است.
وی افزود: برای افراد معمولی که تحرک چندانی در طول سال ندارند، توصیه میشود افراد بعد از هر نیم ساعت پیاده روی توقف کرده و مدتی را استراحت کنند. افرادی هم که توانایی بیشتری دارند میتوانند تا یک ساعت و یا نهایتا دو ساعت پیاده روی کرده، اما بعد از آن حتما باید استراحت کرده و پس از آن دوباره طی مسیر کنند.
این فیزیوتراپ گفت: اگر زوار بعد از مدتی پیاده روی به طور مرتب استراحت کنند، میتوانند در طول روز هفت تا هشت ساعت پیاده روی داشته باشند، اما بیشتر از این زمان توصیه نمیشود.
وی با تاکید بر لزوم زمانبندی برنامه پیاده روی گفت: افراد باید از هرگونه عجله و شتاب خودداری کرده و حتما در فواصل مناسب استراحت داشته باشند.
شمسی با اشاره به پیاده روی برخی زوار با پای برهنه، گفت: به این دسته از زوار توصیه میشود در طول مسیر از راه های خاکی عبور کنند که فشار کمتری به پای آنها وارد شود.
وی افزود: هنگام پیاده روی نیروی عکس العمل زمین ناشی از وزن فرد، به بدن وارد می شود و اگر سطح مسیر خاکی و نرم باشد، این فشار کمتر خواهد شد.
شمسی همچنین با تاکید بر استفاده از کفش مناسب برای پیاده روی گفت: کفشهای ورزشی با پاشنه دو سانت بهترین کفش برای پیاده روی هستند.
این فیزیوتراپ نسبت به حمل وسایل سنگین در طول پیاده روی هم هشدار داد و افزود: ترجیحا افراد باید از کولههای سبک استفاده کرده و اگر بتوانند از ارابه و چرخ دستی استفاده کنند بهتر است و فشار کمتری به کمر آنها وارد میشود.
انتهای پیام
نظرات