• شنبه / ۲۷ مرداد ۱۴۰۳ / ۰۸:۳۴
  • دسته‌بندی: نانو‌ فناوری
  • کد خبر: 1403052717914
  • منبع : ستاد ویژه توسعه فناوری نانو

سامانه نانوحباب وارد تصفیه‌خانه‌های استرالیا می‌شود

سامانه نانوحباب وارد تصفیه‌خانه‌های استرالیا می‌شود

یک شرکت استرالیایی در حال آزمایش سیستم نانوحباب برای تصفیه مقرون به صرفه فاضلاب است؛ این کار که بدون نیاز به مواد شیمیایی انجام می‌شود در منطقه تاسمانی به صورت آزمایشی در حال اجرا است تا در صورت موفقیت، در دیگر تصفیه‌خانه‌های این کشور نیز اجرا شود.

به گزارش ایسنا، این فناوری که در تصفیه خانه فاضلاب Wales Bay  نصب شده، ظرفیت تصفیه‌خانه را افزایش داده و کیفیت پساب را بهبود می‌بخشد که یک دستاورد بزرگ برای محیط زیست این منطقه در حال رشد است.

پیتر ساتر، مهندس ارشد شرکت تاس‌واتر (Taswater) می‌گوید: این سیستم پتانسیل نانوحباب را برای بهبود ظرفیت و کیفیت و همچنین کاهش مصرف شیمیایی ارزیابی می‌کند.

نانوحباب‌ها در ابعاد نانومتری بوده و برای چشم غیر مسلح نامرئی هستند. آنها راه‌حل مقرون به صرفه و عاری از مواد شیمیایی برای بهبود ظرفیت تصفیه فاضلاب و کیفیت پساب ارائه می‌دهند. روش‌های سنتی برای افزایش ظرفیت به سرمایه‌گذاری‌های بزرگ در زیرساخت نیاز دارند، در حالی که نانوحباب‌ها پتانسیل جلوگیری یا تأخیر در این سرمایه‌گذاری‌ها را فراهم می‌کنند. آزمایش‌های انجام شده در خارج از استرالیا نتایج مثبت نانوحباب‌ها را برای تقویت سیستم‌های تصفیه فاضلاب نشان داده است. آنها به دلیل ماندگاری در آب قابل توجه هستند. بر خلاف حباب‌های بزرگتر، نانوحباب‌ها برای مدت زمان طولانی‌تر در آب پایدار هستند.

وی می‌گوید: آنها بار سطحی منفی دارند و آلاینده‌هایی مانند ذرات معلق، روغن‌ها و گریس را به خود جلب می‌کنند و جداسازی و حذف این آلاینده‌ها را بهبود می‌بخشند. علاوه بر این، فشار داخلی بالای آنها به این نانوحباب‌ها امکان می‌دهد تا این آلاینده‌ها را تجزیه کنند و به عنوان یک ماده تمیزکننده طبیعی عمل کنند.

ساتر می‌گوید: با افزایش جمعیت منطقه تاسمانی، فشار بر روی تصفیه‌خانه‌های فاضلاب ما افزایش می‌یابد، کاوش در راه حل‌های نوآورانه مانند نانوحباب‌ها بخشی از تعهد تاس‌واتر به رهبر بودن در مدیریت فاضلاب است. به همین دلیل ما این پروژه آزمایشی را در استرالیا انجام دادیم. دو ژنراتور که در آثار ورودی تصفیه‌خانه قرار دارند، ستون اصلی این پروژه را تشکیل می‌دهند. این ژنراتورها هوای فشرده شده را به فاضلاب تزریق می‌کنند و نانوحباب‌ها را در محدوده اندازه مناسب ایجاد می‌کنند.

وی گفت: تجهیزات در ماه مه تحویل داده شد، سپس نصب و راه‌اندازی شد و انجام آزمایش‌ها در اوت ۲۰۲۵ به پایان می‌رسد.

به نقل از ستاد نانو، تاس‌واتر در ۵ سال آینده ۱٫۹ میلیارد دلار در سبد دارایی خود سرمایه‌گذاری می‌کند تا اطمینان حاصل کند که می‌تواند به ارائه خدمات استثنایی آب و فاضلاب تاسمانی ادامه دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha